torsdag 28 april 2016

Kirons nya rum, och sjukstuga!

Hej!
Imorse konstaterades att Kiron också blivit förkyld, han hade ont i halsen och kände sig konstig i kroppen bla. Så han fick vara hemma han med... 
Tiril (som varit jättehostig idag men inte riktigt krupphosta längre utan sån där rethosta) fick feber kring lunchtid, men de har ändå lekt med varann till och från och haft gott sällskap. 
Nu ikväll fick Kiron också feber...och strax efter läggdags var han jätteledsen och mådde dåligt, och kräktes efter en stund! Stackarn, magsjuka också! Så här är det sjukstuga av stora mått! 

Förra veckan kändes det äntligen som om vi var i princip klara med Kirons "nya" rum! Det var ju ett år sen vi tapetserade om, sen har vi sakta men piffat och fixat möblerna...Lite småpyssel har ni ju fått se. 
Inte köpt så mycket nytt utan mest fixat om det gamla.  Det han vill ha nu är en ny taklampa, och ett draperi så han kan få myshörna under sängen. 

Efter... 

Före...! 

Efter... 
 Före!

Sängen målade jag vit i höstas, jäkla jobb var det men nöjd med resultatet! Mattias fick sen tapetsera sidor och gavlar med samma tapet som fondväggen (Kirons val!)

Trofasthyllan vi haft länge köpte vi nya backar till, och så målade jag den också vit. ;) 
 Denna Expedit köpte vi ju i somras, passade precis under sängen. Och också den fick offras till penseln så det blev mer enhetligt. 

Jag sydde ju en kudde till sängen... Guldbaggen hade vi redan. Kirons favoritfärg är grönt så lite mer gröna detaljer kommer det nog bli. =) 
 Ett till offer till sprayfärgen! 
 Vi behöll Lackborden till Legot, bytte ut det svarta och köpte ett till vitt. Var inne på att skaffa ett skrivbord till honom, men han sitter alltid hellre på golvet och har svårt att sitta på stol, och läxorna gör han nere i köket så tror inte skrivbord är riktigt nödvändigt än. Här har jag filmat runt rummet om ni vill se proportionerna.  

Jag och M har sett 80-talsrysare ikväll, "Sleepaway Camp 2-Unhappy campers". En riktig 80-talsgoding. ;) Klicka på namnet för att se den du med. 

 Tack för titten, sov så gott! 

1 kommentar:

solokatt76 sa...

Ja så fint det blev i Kirons rum. Edwards är nog oxå äntligen klart och vi känner oss nöjda iom den stora kallax hyllan från Ikea där vi fick in All Legobyggen ist för att ha de lite här och där.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...