måndag 18 april 2016

Helgen, magsjukor och sevärt.

Hej! Undrar ni var jag tagit vägen? Jo det är så att jag blev sjuk i helgen, verkar som ett magvirus hittat mig. Jag jobbade fredag kväll med magont med under natten till lördag blev det värre och jag låg vaken med magont och toaspring. Så det blev inte jobb i helgen. Verkar inte vara ensam om detta varken på jobbet eller i bekantskapskretsen så det är väl nånstans jag snappat upp bacillerna. 
Lördag är mest ingenting, jag sov halva dagen typ, Mattias och barnen for till svärfar Roger och hjälpte honom bygga uteplatstak. 
 Jag såg de allra sista tre avsnitten av Gossip girl...vemodigt, åh jag kommer sakna den! Bra serie! Älskar Chuck och Blair!
Skönt att man kan ha nåt för händerna jämt när det känns lite vemodigt eller trist, virkade en korg till Kirons rum, i chunkygarnet som var kvar sen min mössa. 

På söndag gjorde Mattias en garagerensning. han rensade och fotade och jag fick lägga ut lite bortskänkes och säljes. =) På tiden att det blev gjort. 
Hittade min gamla bondgård i trä med massor av plastdjur, Tiril blev helt salig. 
 Vi har såklart också hunnit se några filmer, svenska rysaren "Vittra" (äcklig och hoppa-till-läskig, bättre än väntat!), actionfilmen "Run all night" med Liam Neeson och Joel Kinnaman (väldigt spännande!) och så splitt nya rysaren "The Witch" som fått både bu och bä men vi tyckte att den var riktigt bra! 
 I fredags efter bankmötet och innan jobbet hann jag in på bokhandelns slutrea. Halva reapriset och mer än så på vissa böcker. Ville handla massor men blev bara dessa två, skräck-klassikern "Legend" (bla. filmen I am Legend baserar sig på denna) som jag inte läst än, och del tre i True Blood-böckerna, just den jag ska läsa härnäst i serien. =) 
Tyvärr har Mattias också blivit smittad, han fick vända på väg till jobbet idag... Och Kiron har klagat över lite magont så vi vet inte hur det står till där... 
Men vet ni vad? Imorgon fyller jag 35 år!! Jag har ju redan fått min present av Mattias och barnen, och eftersom vi är sjuk så kommer ingen och grattar imorgon. Men det känns ändå ganska småpirrigt, det kommer jag inte ifrån ändå. Första födelsedagen på år som jag är ledig och så är jag sjuk! Jaja, hoppas att desto fler vill komma och gratta mig i helgen. 
Pöss på er! 

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...