måndag 11 april 2016

Birsta


 Ja,  helgen sa bara swosh så var den slut! Vi åkte till Birsta igår som planerat, var i valet och kvalet då det var så fint väder men det var som sagt en del saker vi behövde. Nu slutade det med att typ 75 % av sakerna vi behövde inte hanns/hittades/orkades/med iallafall men så kan det bli. Jag ska nätshoppa lite istället för det som är mest brådis och så blir det en tvungen sväng ner dit snart igen skulle jag tro. 
Vi fick iallafall en massa inspiration på IKEA, saker vi vill ha framöver. 
Tiril fick äta på IKEA-restaurangen, som hon längtat efter. Hehe de är roliga barnen... 

Barnen var skapligt less efter IKEA, gott mod i början men till och med vi vuxna misströstar ju i slutet innan man kommit igenom affären... Men det blev iallafall liten sväng in på Birsta City också, Panduro, TGR, Buketten och Ö&B. =) Mest småplock som ni ser... Lite pysselmaterial. 

På IKEA mest basprylar till stugan, som plafonder, dörrkrokar, förvaringslådor till hallen och nya LILL-gardiner som myggnät. Kan tro vi gillar vitt? 

Barnen fick köpa för lite av sina egna sparade pengar, Kiron köpte en typ av spejsig frisbee-boll och Tiril en gosehund och Palace Pet-kanin. Som om de behövde fler leksaker! ;) 


Idag har det varit VARMT på baksidan, hade 26 grader i solen som bäst! Älskar att det blir lä där den här tiden på året. Jag bytte från jeans och tröja till klänning, och sen strax från klänning till shorts och bikini. Fått lite färg t.o.m. =) Skönt att jobba kvällar ibland. 

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...