lördag 18 mars 2017

Lördag och 5-årsjubilar!


Hej hej! 
Som alltid efter kvällspass la jag mig och läste igår kväll, tills jag var supersömnig, sådär att "nu kommer jag slockna direkt!". Släckte lampan och sen började snurrandet. Förstår inte varför det ska vara så. Lyckades slumra till flera gånger men vaknade med ett ryck efter en stund. Irriterande! 
Jaja, till slut somnade jag iallafall och sov ganska gott resten av natten. 

Klockan ringde 5.30 och det var bara upp och studsa... Börjat på fjärde boken i Hammarbyserien, den är riktigt bra! 

Efter jobbet när jag kom hem satte M igång med middagen. Själv gick jag upp och kraschade på sängen en stund med sötnosen på bilden. Just idag har vi haft Tengil i 5 år, jag fick upp det i facebooks minnesflöde. Gokissen! Knaskatten som älskar oliver fick smaka lite nu ikväll. 

Sedan har vi ätit tacomiddag i uterummet som Mattias värmt upp idag. =) 
Hunnit med lite uppsättning av tavla och tidningshylla i Kirons rum också, kanske visar senare hur det blev. Han fick en massa tidningar av Alvin och han fick ju också själv en prenumeration på Mineworld i julklapp så tidningshylla behövdes, hittade en på facebook KBS (KöpBytSälj). Och tavlan var en Minecraft-väggsticker som vi satt på en canvas. 
Har förresten själv sålt iväg lite grejer denna vecka, välbehövligt och skönt! 

Sen har vi hela familjen spelat Mario Kart 8 tillsammans, himla roligt spel! =) Mattias lånat av en arbetskompis, annars har vi ju vanliga Mario kart till gamla Wii själva ( som vi kan spela på Wii U med såklart). 

Nadde på jobbet hade köpt/fått värsta goda salamikorvarna som jag fick smaka, och då kom jag på vad längesen vi köpte salami. Och M hörsammade min önskan och köpte hem tre sorter till ikväll när barnen lagt sig! Lite Gruyère och Brie m.m. så blev det riktig festmåltid.=) 

Kvällens film blev en M tjatat om länge, "The Brothers Grimsby". Sjuk, twisted och riktigt rolig när den inte blev FÖR mycket! 
Jobb 12-20.30 imorgon! Ha en fin söndag! 

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...