söndag 12 mars 2017

Middag på RÅ med Mark och Christina!

Hej! 
Så var denna helg också över! En helg som varit social mest! 
Igår lördag tog kom mina föräldrar ner och passade barnen medan vi tog tåget ner till Sundsvall med Mark och Christina. =) 


Bokat bord på restaurang RÅ, första gången på iallafall tre år som jag och Mattias äter ute i Sundsvall. Tog en syrlig fördrink först, riktigt god! 


 Det blev en trevlig kväll med god mat och dryck, och kul att umgås med Mark och Christina!  
RÅ:s koncept är att de har flera "mellanrätter" som man själv får beställa hur som helst, kalla, varma, och söta/desserter. =) De rekommenderar minst två-tre rätter för att bli mätt men det är ju individuellt. 
Jag och M har ju aldrig ätit där så vi testade en färdigsatt meny med tre rätter, och jag blev väldigt mätt! Vi tog också vinpaket till, men det blev nästan lite mycket vin tyckte jag. ;) 
Första rätten vi fick var Oxcarpaccio, som var strösslad med parmesan, basilika och rostade svarta oliver. Gud så gott det var!! 

Nästa rätt var grillad Tonfisk med fetaost, avokado och melon. Också mycket gott och fräscht! 

Och vår sista rätt var Bringa med purjolök, rökt gräddfil och nån puré? God rökig smak, också en god rätt men jag började bli ganska mätt och det kändes som mycket kött, hehe! 

Avslutade med en kaffedrink, Mexican Sinner som var mycket god! 
 Sen tog vi tåget hemåt igen! Naturligtvis hade det varit krångel med TVn så de där hemma hade fått se mellon på datorn! M kunde fixa det problemet idag, men vad typiskt att det blir så en mellokväll när mamma och pappa umgicks med barnen! 
Jaja, Robin vann ju oavsett. Tyckte väl sådär om det, lite tokigt med internationella juryn anser jag men äh. ;) Bra låt ändå. 
Vi har sett mello idag, medan jag rensat Tirils garderob och det tar ju sin lilla tid! Säger alltid detta men HERREGUD vad kläder jag rensat! Hon kommer få fram stl. 134 nu till sommaren, vi har köpt den storleken åt henne ett tag men har lite blandat i garderoben just nu med en del i 122 och 128 också, men som sagt rensat bort det mesta av det nu! 

 Mattias var iväg en sväng och hjälpte till på sin "klubb". Ja annars en lugn och skön söndag, sakta och skön lunk här hemma och inte gjort något särskilt i övrigt.  Varit sociala tidigare dagar så det har jag inget dåligt samvete för! 
Nu är sportlovet slut, imorgon är det Back to school! 

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...