tisdag 26 maj 2015

Söndagen med morsdagsuppvaktning, magsjuka och återbrukspyssel!

Hej! 
Den här veckan blev det sjukt igen...=( Mattias har åkt på magsjuka stackaren. Jag är hemma och vabbar ikväll eftersom han inte orkar/kan ta hand om barnen själv. 
Jag har också illamående, ont i magen och huvudet, inbillning? Får hoppas. Vill inte!! 

I söndags när vi hämtat barnen i Graningen hos farmor så var vi förbi stugan och kikade till den. Längtar dit! Synd att vi har så mycket att greja med här hemma också så det känns som om vi inte kan vara där på helgerna just nu även om vi skulle vilja. 

Det blommar iallafall! Långt ifrån de fina rabatter mamma hade när de var i stugan som mest, men det finns fortfarande lite vackert att titta på. =) Vitsippor fulla gräsmattan bland annat. ;) 

Hittade harsyra där också! =D 

Vi grattade svärmor Haidie i efterskott och morsdag i förskott, med en stor vacker Dahlia. Helt underbart fin, sån vill jag själv ha! 

Mina föräldrar hade sen bjudit in oss på middag och vi hade ändå tänkt åka dit och gratta mamma eftersom jag jobbar på morsdag. Hon fick ett ursött litet blomsterarrangemang. =) Sagas blomsterverkstad har så mycket fint! 

Mumsig middag med söndagsstek på fransyska, ädelostsås, potatis och god sallad. Och så myrstack till tunnbröd. Mums! Och efterrätt på det, kladdkaka! 

 Igår var jag ju ledig, och passade på att pyssla lite! Åtebruk av glödlampor, med jutesnöre och limpistol, bara att limma allt eftersom. Började nerifrån och gick uppåt. Den lilla blev finare än den stora, hade fått in schvungen bättre då. 
 =) Tada!
Nu är barnen stoppade i säng. Ska försöka orka se något innan sovtajm. Godnatt! 

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...