fredag 22 maj 2015

Fredag ledig helg!

Hej på er! 
Usch vad trött jag varit idag! Inatt vaknade vi av att ungarna skrek på pappa, och av ett konstigt högt ljud! Innan man fattade vad det var så hade vi båda två flugit upp ur sängen och yrsprungit in till barnen, M sprang typ in i dörrposten på vägen =P Ett jätteläskigt ljud utanför barnens fönster. Vi tror att det var en grävling, har hört liknande ljud uppe vid stugan. Huuuva. Eller en räv eller liknande som tog en katt. Läskigt iallafall. Tack och lov var vår katt inne åtminstonde så man slapp oroa sig för honom, men det tog ett tag innan barnen kunde somna om. 
Så när klockan ringde kl. 5 var vi galet trötta....

Barnen var också jättetrötta när jag väckte dem närmare 6, men iväg kom vi. 
Eftermiddagen har dock inte varit så rolig, alla trötta och griniga. Jag var på utvecklingssamtal för Kiron iallafall, härligt att höra att det går bra för honom, gokillen. =) 

Harsyran blommar fulla skogen! Fatta att det är en månad kvar till semestern!!? Galet! 

Vi var iväg en sväng ner på stan när M kom hem för att köpa lite presenter, bla. har svärmor fyllt år i veckan. Sen hem och laga sen men god middag, Schnitzel! 

Hellu! 

Jag pysslar ju i vågor som jag sagt tidigare, och nu var det längesen jag spraymålade, eller det blir ett varv då och ett varv då. Men igår sprayade jag detta vinställ, från svart smide till koppar. =) Förändring förnöjer när det gäller sånt! =D 

Vi har sett "Kingsman-Secret Service" ikväll, riktigt bra film, den rekommenderar vi! 

Nu är det tack och godnatt, imorgon ska vi upp tidigt enligt vår plan! 

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...