måndag 4 maj 2015

Ambulanstur och veckomatsedel. v 19.

Jag jobbade ju min sista helgnatt natten som var. 
Vid 1-tiden messade Mattias att Tiril hade jätteont i magen och var ledsen, och vid 1.30 kräktes hon. Jahapp, vabb för Mattias alltså. 
Men det blev värre... Vid 3.30 ringde Mattias och sa att de var på väg in med ambulans till Sundsvalls sjukhus! Kiron hade fått ett anfall av falsk krupp och det var riktigt illa, fick ingen luft! Ambulanspersonalen inhalerade honom och gav mediciner så det blev bättre men inte bra, därför fick han åka in. Var bara för Mattias att ta med Tiril alltså för på jobbet satt ju jag och kunde inget göra. Så typiskt att sånt här händer när jag inte är där!! Kände mig maktlös vill jag lova... =( 
De blev kvar där för observation till i förmiddags och fick åka hem kring lunch, Kiron var bättre. Jag jobbade klart och sov sen oroligt, en lättnad när de kom hem. Mina stackars sötnosar.
Tiril har inte kräkts nåt mer ('*ta i trä*), hon har ju varit på två kalas i helgen, inte ätit grädde men det kan ju ändå vara nåt hon ätit. Men de blir hemma båda två nån dag iallafall nu! 
De fick varsin Ambjörn under ambulansturen. ;) 

Inte mycket som hänt här idag med andra ord, alla har varit trötta och möra. Jag och Tiril kollade genom en stor säck kläder hon fått efter kusinerna, alltid som lilla julafton de gångerna. =) Allt var för stort än men hon blev överlycklig över en del godbitar, vilka kalaskläder! ;)  
Vi tog en liten liten kvällspromenad eftersom Kiron var sugen, skönt med friskluft. Men som sagt, en seg dag även om jag sporrade mig till ett kort crosstrainerpass. 

Här kommer veckans matsedel! Jobbar ju natt denna vecka också och så har vi så mycket att stå i här hemma så det blir mest ganska snabba rätter. ;) 
På lördag blir det den här favoriten, på Kirons begäran. 

Nu hoppas vi på en bättre natt inatt! 

1 kommentar:

Maria sa...

Förstår din frustration när familjen åker in med ambulans!! Tur det gick bra för Kiron och skönt att Tiril mår bättre!
Kram på er!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...