fredag 15 maj 2015

Känns lite tungt just nu.

Hej på er! Usch har en svacka just nu, psykiskt känns mycket så tungt och fysiskt segar förkylningen på... Känns som om det är mycket överhuvudtaget hela tiden nu och jag hinner knappt andas, dessa tre lediga dagar har jag inte haft många lugna stunder... Skönt att få bort en massa inför semestern men suck ändå. Mattias har varit sjuk så jag har gjort det mesta vardagliga också... Sjukdomarna går i ett och i ett när ska det ta slut? Nu är alla någorlunda pigga igen men hur länge varar det? Dåligt sover jag också.

Och förutom det triviala så har fina nära vänner drabbats av dödsfall i sin familj, så hastigt och oväntat, verkligen en chock! 
Jag kände henne som en väldigt fin människa och verkligen en klippa, och alldeles för ung. Livet vänder så fort och är så skört, man vet verkligen aldrig vad som kan hända. Usch vad ledsen jag blir... =´( Ta tillvara på era nära!


Som sagt, fullt upp här. Jag har omorganiserat och rensat i/ur vår skänk med mera och lagt ut rätt mycket till salu eller till skänks, fått sålt det mesta också vilket ju är skönt och meningen med rensningen. 
Lite roligare saker! Förra året dessa datum vet jag att vi hade bra mycket varmare än vi har nu, men det går ändå framåt med långsamma steg! I tisdags när jag och Kiron gick på skolan var det rena snigel-invasionen på vägen, och kvällen före, efter jobbet, hade jag vid samma ställe mött en grävling för första gången i det vilda. Häftigt. =D 
Nu håller vi utkik efter grodynglen också som förra året vid denna tid kryllade i gölarna här omkring.
 

I onsdags var jag med Kiron i skolan hela skoldagen, tänkt göra det länge nu och äntligen kom jag till skott! Var kul att få vara med och se vad de gör. Rekommenderar alla föräldrar att ta chansen till det! 

Så här kan det bli om kameran lämnas obevakad! Sötungar... 

 Lite sol igår! Tiril har varit hemma hela denna vecka, idag har de lovdag. Men som sagt alla är piggare iallafall. 

Vet inte hur många pass jag har kvar till semestern nu,  men snart kan man ha nedräkning iallafall! Jag har tidig semester i år (och sen föräldraledig) så 9 veckors ledighet ser det ut att bli (fl klar iallafall). Jobbar fram till midsommar. =) 
Nu ska jag studsa iväg på kvällsjobb, försöka att rycka upp mig lite. 
Kram på er! 

1 kommentar:

Cattis sa...

Pepp o styrkekramar! Det är jobbigt när livet går i uppförsbacke, men förr eller senare vänder det igen...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...