söndag 22 maj 2011

Födelsedagsfirande x 2, vintage och sydda klänningar, och våra söta barn!

Igår var vi som sagt ute och åkte större delen av dagen! Först blev det en tur upp till farmor Haidie i deras stuga i Graninge. Tiril fick inviga babygungan farmor införskaffat där, synts att det hisnade i magen på henne och hon tyckte det var så kul! Visar farmor att hon vill bli killad på magen. =) Haidie fick blommor av oss och ett kort där Kiron ritat ormar på kuvertet.. =) Sen styrde vi kosan mot Ö-vik, där Marianne firade sin 30-årsdag med fest med vintage-tema! =) Vi kom som "dag-gäster" och bjöds på grillad älg, potatisgratäng m.m gott! Alla damer var klädda i roliga vintageklänningar, Marianne och hennes syster o mamma hade klänningar efter Mariannes farmor Henny, även hennes pappa Bruno var vintageklädd, jättekul! Kiron och Tiril trivdes och charmade alla, Kiron blev särskilt förtjust i Bruno som han fick hjälpa att dra ner persiennerna när vi skulle se lite bilder på OH. Mattias, Marianne och jag. Jag hade min klänning som jag sydde till min 30-årsdag, kanske inte vintage direkt men prickarna är ju lite retro iallafall! =)
Festen var i toppstugan i Ö-vik, härlig utsikt över stan måste jag säga! Syns inte här på bilderna dock, men Kiron kikade mycket ut genom fönstren. Vi lovade att vi ska åka på Paradisbadet nån gång i sommar och testa "orm-rutshkanorna" .=)
Söta dottern och Mattias!
Marianne i sin dag-klänning, vintage 1 efter farmor Henny!
Mot kvällen bytte hon till denna eleganta skapelse, köpt på Beyond Retro i Stockholm. =)Här bredvid lillasyster Katrin, som har en av farmors blusar och kjolar.
Vi gav ett stort fat från Mateus porslin till Marianne, som önskat sig tårtfat, den här serien är så fin, vill ha själv!!!!! Speciellt med spets...=) Turkost helst, om nån noterar...;o)
Vi for hemåt kring 19.30, då kvällsgästerna började komma, festen fortsatte sen med efterrättsbuffé och annat farligt för midjemåttet, haha!



Dessa söta bilder tog jag på morgonen innan vi for, sytt klänning till Tiril av en tröja och ett örngott. Hon var på charmhumör och modellade så söt kramandes sin nalle!Goaste jäntan i världen!Jag söt?! Kan jag väl aldrig tro.De här syskonbilderna tog jag häromdagen, Tiril har blivit en klätterapa nu, försöker ta sig upp överallt. =)




Våra söta barn!
Och till sist Kiron i sin nya coola keps som jag köpte före vårruset, faktiskt godkänd av lille herrn! (som är mycket skeptiskt till allt vad solhattar, kepsar, solglasögon, T-shirtar och shorts heter!!)


Nu ska vi gasa mot Birsta för att se på tvättmaskiner, rädd att tvätthögarna kommer göra uppror och försöka ta över hela huset (istället för hela tvättstugan) mycket snart!

1 kommentar:

Anonym sa...

ojojoj ni har haft fullt upp ser jag=). härligt med kalas och hoppas någon läser och vill ge nå't porslin, tycker den är väldigt fin iaf=). va härlig o go Tiril ser ut och vilken fin keps ni fick tag i till Kiron. skulle behöva någon ny till Noah, han älskar att ha keps på sig och de blir rätt så skitiga på dagis..

hoppas verkligen ni fått bra sömn nu, Linn har också varit strulig och det tär på humöret. trist att ni dessutom måste punga ut pengar på en tvättmaskin, jäkla skit lixom när det finns roligare saker att slänga ut pengar på=(.

kram på er!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...