onsdag 11 maj 2011

Festfunderingarna löper vidare...

Hellu lu!

Blev lite mer festplock igår, men idag är det dax att ta itu med det på allvar! Ska laga till nån rätt, och sen efter middagen ska vi åka iväg och handla den sista maten som jag behöver för att fixa imorgon. Blir lite allt möjligt, både beprövat och lite tipsat... Kära mamma är bra på sånt. =)

Önskar jag hade tid att baka valnötsbröd som jag tänkt, men skippar det och kör på köpt bröd istället... Vi har fortfarande inte löst frågan med "porslin", som det ser ut nu blir det nog plasttallrikar ändå, inte speciellt lyxigt men skönt att slippa stå och ta rätt på disk hela dan. Vi vill ju också kunna njuta lite.


Igår sydde jag klart 9 dregglisar, har fått 3 på beställning, sytt så mycket jag hinner då det blir några dagar utan sömnad nu... Härnäst ska jag sy en "massa" hjälmmössor, fått en del beställningar! =)


Igår efter maten blev det en prommis. Synd att det ska blåsa så här i Härnta! Men skönt iallafall. Kiron tog sin egna vagn, min gamla dockvagn. På kvällen blev det såklart lite "Arga Snickaren"och te...Spelade in "Greys Anatomy", haha, tror vi snart "boxat" 2-3 säsonger av det!!!


Nä nu är det bäst jag sätter igång med dagens pyssel! Mina föräldrar kikar ev. förbi idag också!

Ha en fin dag!

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...