fredag 27 maj 2011

Skönt med fredag, mår lite bättre, men fullt upp i helgen!

Den här låten har gillar jag skarpt just nu, och det gör mina ungar med, Tiril sitter här i mitt knä och svänger järnet när vi ser videon! Ja, som rubriken säger, skönt med fredag!! =) Men Mattias jobbar imorgon så det är bara en såndär "nästan-helg" känsla... Var meningen att vi skulle vara med på utedag på förskolan och bygga på utemiljön, men får hoppa över det.

Idag blev jag klar med några beställningar, och i ren syglädje sydde jag också den här "kråkan" till Tiril som jag ska ha som solhattsalternativ, hon måste ha snören för hon slänger av sig hatten hela tiden. Tycker den blev söööt!


Gotjej!

Till middag idag har vi mumsat tacos, gottigott, var längesen. Mattias har sen tapetserat lite på Tirils rum (får se om det nånsin blir klart, haha!) och jag har mailat beställarna. Har regnat ute hela dagen, tråk.


Igår när M kom hem for vi direkt för att äta middag på Pinocchio och sen storhandla...gah vad det flög pengar, men köpte 2 storpack välling och blöjor, storpack tvättmedel, och en massa annat nödvändigt...


Ha en bra fredagkväll, kanske hörs imorgon, på söndag blir det väl morsdagsfirande!? =) Om ni saknar kommentarer i bloggarna förresten så har jag väldiga problem att kommentera nu, funkar inte de flesta gånger!!!!

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...