måndag 16 maj 2011

Bildkavalkad från vår härliga 30-årsfest!

Måndag igen, helgen har VERKLIGEN rusat förbi denna gång, och roligt har vi haft (och mindre bakiskul, men det var det nog värt...!)

Annan icke så rolig grej är att kolet i vår tvättmaskin tog slut i torsdags, så vi kan inte tvätta i väntan på nytt som beställts...Blä! Jag tvättar 1-2 maskiner per dag i vanliga fall, så ni kan tänka er vad tvätten samlas på hög...Tur vi har mycket kläder, och får väl försöka se det positiva i att slippa hänga tvätt!

Ia har fixat ny header till mig, visst är den fin?

Jag har gått igenom den massiva samlingen av bilder från i helgen, och här kommer en stor del av dem! Piffig Marianne dricker välkomstbål!Buffe´, vi bjöd på bla. kall karré, sambal-kyckling, lax m. räkröra, tzatziki, inlagda vitlöksklyftor, ost & kex, potatissallad, pastasallad, myrstack, vin, öl m.m. Blev nästan helt rensade fat! =) Till efterrätt rabarberpaj med vaniljvisp som min mamma hade med, och vaniljvisp-glass med daim och marshmallows!
Folk fick sitta där det fanns stjärtplats, en del stod...=) Räknade och om jag inte räknat fel så var vi totalt 36 pers ett tag! Vi hade ju inte tur med vädret heller, regn...annars hade vi även kunnat vara ute. Köket! Vi fick en del paket också! Många buketter blommor och några krukor, kaffe-receptbok, vinflaskor, whisky, presentkort på XL-bygg, och här ger Maria och Moa oss spa-prylar och presentkort på SPA Maskrosen i Sundsvall, lovely! Det var från båda mina systrar med familjer. =)
Kul med paketöppning. =) Johan o Kikki ser på. Kikki fick dela sin födelsedag med vår fest, de for sedan vidare för att fira med hennes vänner. =) En annan som fyllde samma dag var vår kusin Linda, som också fick dela födelsedagen med oss.Thomas E fått bästa platsen? Mingel. Närmast kameran min kusin Susanne, och syster Maria, sittandes vår vän Camilla. Johan och Thomas P lyssnar på svaren på frågesporten vi fixat, det var frågor om mig och Mattias, och så lite ordgåtor...
Min syster Anki funderar...Bäst var Maria med 34 poäng av 38 möjliga! =) Vann inget finare än detta diplom, oxå äran förstås!
Marianne hade fixat en lek till mig och Mattias oxå, vi skulle svara på vem som gjorde vad o liknande, hålla upp sko, vi var faktiskt oftast rörande överens! =)
Framåt kvällen drog många sig hemåt, Kiron och Tiril for kring 18 med farmor och Voitto. Vi som var kvar lekte lite lekar, såg lite Melodifestival, drack gott och babblade en massa! Här Ia med ryggen till, Daniel mittemot, sen Ankis fosterdotter Bettan, och Stefan, en gammal kompis till M.
Pappa o mamma.
Jag och snygg-Ia! =)Hehe, Bettan och Stefan gör sitt bästa i att fylla munnen med så många marshmallows det bara går, men Camilla vann med 16 st!!!
Bettan tyckte det var gott med marshmallows iallafall. ;o)
Historie-berättar Mats! Här gör vi en lek med korsade händer, man ska klappa i tur ordning...svårare än man tror, jag åkte ut först! Lite "arg" bilder, haha! Blir ofta lite spex med kameran när vi har fest! Glad-bild som kontrast...=) Även här var jag sämst! Utan händer ska man först få in marshmallowsen som sitter i änden på godissnöret i munnen! Mats vann, fast Ia var tätt inpå. Mamma, pappa och Bettan for kring 23, men vi övriga festade på...=) Sånglek med gissa låtrader, man skulle para ihop sig med rätt partner och sjunga refrängen snabbast! =) Hehe här blev det många roliga bilder och lockade till många glada skratt, när kort med rätt färg kom upp i högen fick man flytta till höger runt bordet, oavsett om där satt nån annan eller ej! Som mest tror jag vi var 4 på en stol...=) Mattias med Camilla i knät...=) Daniel o Marianne, och Stefan o Ia! Stefan, Ia, också jag överst, haha! Svartsjuk? ;o) Men sen fick han Marianne i knät så då var det bra igen! Jag underst med Camilla och sen Stefan i knät! =) Hög med Marianne, Daniel och Ia! Mariannes hår på nåt sätt kommit så att det ser ut som om Daniel har rockabilly-lock i pannan, kul bild haha! Gummibandsleken, man ska få ner gummibandet från näsan ner till halsen utan att använda händerna, blir många knasiga grimaser! Ia vann! Vi lekte även några fler roliga lekar som vem som kan vissla först efter att ha ätit 4 kex, och gissa låt-introt! Blev en mycket rolig kväll! Ia, Daniel och Camilla bröt upp kring 2, vi andra 4 kom inte i säng förrän runt 4...! Marianne sov kvar hos oss. Var rejält bakis igår, urk, längesen nu, men jaja, som sagt är inte ofta nu och det var det väl värt då!


Hade gått bra med barnen hos farmor också, tack o lov. Igår blev det inte många knop här hemma som ni nog förstår, städade så gott vi orkade, kikade mest på TV. Tack alla som kom för en supertrevlig fest!

1 kommentar:

Maria sa...

Ni verkar ha haft en jätte kul kväll! Grattis till er båda! Kram

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...