söndag 1 maj 2011

Valborgsmässoafton!

Så är det då Maj! Nu är det inte långt kvar till sommaren, hörrni! =)

Idag ska vi snart åka till min bror Johan och hans tjej Kikki, hennes dotter Hanna fyllde 5 år igår. Dagen hittills har varit hellugn, bara latat oss. Jag har beställt hem lite mer tyg....=/



Igår var mina föräldrar här och firade valborg med oss! Vi grillade grillspett med champinjoner, körsbärstomater, paprika, gurka, rädisor och lök, och marinerad fläskfile´. Till det potatisgratäng, vitlöksbröd, chilibearnaise, fetaostsallad. Och till efterrätt hade mamma gjort en sorts kladdkaketårta med creme fraiche och björnbär!

Supergott, åt så vi blev fyrkantiga!Efter maten promenerade vi upp till Gerestas majbrasa...Tiril höll på slumra till i vagnen men fick sitta i Ms famn en stund (hade inte hunnit äta välling, annars hade hon kunnat få somna) men sen var hon superglad och sprallig (övertrött?) Både hon och Kiron tyckte brasan var jättespännande. Kiron fick fiska fiskedamm oxå!
Vädret var som synes vinterjacke och möss-kallt! Skönt varmt vid brasan men bra med mössa på vägen hem igen.
Mina goa föräldrar!
På väg hem stannade vi och kikade på de utryckningsfordon som kommit till platsen, åkte väl runt på brasorna för att kontrollera läget. Superspännande tyckte Kiron!
Den här underbara kvällshimlen var vår utsikt på vägen hem igen!



Barnen somnade gott i sina sängar direkt efter välling när vi kommit hem, och vi såg "Red Eye" innan mamma och pappa begav sig hemåt. Sovit riktigt gott inatt faktiskt, fast det blev lite sent i säng.

1 kommentar:

Tova sa...

Åh, ser ut som ni haft en härlig valborg! Gerestas majbrasa, dit gick vi också en gång för länge sen :)

Nej, katten är inte vår utan min mammas :) (2 katter har de t.o.m., hihi, men de springer oftast iväg så fort de hör Elliot komma in i lägenheten... HAHA!)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...