fredag 6 maj 2011

Glad campare, datorfastnat och hosta=mindre sömn.

Hej på er! Känns som lördag idag eftersom Kiron sovit borta, men det är ju bara fredag...Synd att skruttan är så förkyld och hostig nu så hon somnar mycket senare på kvällen och vaknar tidigare, av den nedrans hostan!


Själv är jag inte heller pigg, tror jag är feberfri idag (känns som så iallafall) men i övrigt hurvig...

Fastnat här vid datorn och på facebook, hade tänkt "klippa till" en massa nu när man är till 50% barnfri...Men men förhoppningsvis hinner jag i helgen.

Måste också fundera på/bestämma allt vi ska ha på festen nästa helg, blir en del mat att fixa. Dryck är klar, tror jag...;o)


Kiron var så överlycklig igår när han fick åka iväg med farfar och Carina för att sova i husvagn, hade packat båda sina små ryggsäckar fulla med duplo, pixieböcker och bilar, haha! =) Skickade också med diverse annat såklart, de ska bo på en camping vid en sjö så det finns nog en hel del att hitta på. Har inte pratat med dem än idag, M skulle ringa.

Bild på glade campar-sonen! =) Söta förkylda dottern! Hon har börjat gå mer och mer, igår räknade jag upp till 12 steg i sträck, woohoo! =)


Ikväll blir det fläskfilé och ugnsrostad potatis o morötter till middag, o säkert lite rött till det. Ska se nån film vi lånat av bror troligen. MYS! Hoppas ni också får en fin fredag!

1 kommentar:

Maria sa...

Vad kul för Kiron att komma iväg på husvagnssemester!

Vad duktig tösa börjar bli på att gå! :) Tråkigt att hon ska vara förkyld nu då, hoppas ni båda kryar på er och snart får sova ut på nätterna!!

Kramen

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...