fredag 20 augusti 2010

Sytt, pysslor, post, majskrokar och annat!

Igår sydde jag klart den här: (bodyn såklart inte bebisen! =))
..och sen sysselsatte jag mig med det här:....
...tills det var dags att hämta Kiron på förskolan. Han älskar att ta in posten så det brukar jag spara åt honom...Och vilken rolig post det var!: Stoff & Stils nya kataloger, första numret på min provprenumeration på Föräldrar & Barn, och ett paket!

Så jag städade undan och tog en kopp kaffe och satte mig ute i solen och kollade i katalogen och tidningen innan det var dax att fixa middagen. Och paketet, det innehöll den här:
En bodysuit jag köpt på Tradera, med Audrey Hepburn, från Stardust. Fin! =)


Efter middagen fick Tiril för första gången smaka majskrokar! Det var smarrig, trots hennes något skeptiska min på bilden...=)


Sen hade vi fundering på att åka till stugan redan igår, men det kändes för stressigt, så vi tog en promenad ner till OK och köpte glass istället. Gick hem och såg lite på Zuperzebran (Kiron som inte är särskilt intresserad av film och TV verkar gilla den skarpt, så vi hyrde den på svenska och myser till den på kvällarna...men nu är den snart slut...)

Idag ska vi däremot åka till stugan är det tänkt. Förhoppningsvis blir det höjning av den under helgen (man måste fixa sånt oxå, även om det inte är särskilt kul, den ligger på ganska sank mark). Vi ska även fira min svåger Thomas E som fyllde 33 år i tisdags, och kanske oxå i helgen Ms svägerska Hanna som fyllde 25 i onsdags...Så vi har fullt på listan! =)

Förresten har Blingo släppt sin nya kollektion, igår, och kläderna verkar jättefina, titta på det här! Jag ska på party hos Ia snart, ska bli kul!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hej!
Såg att du hade rorri påslakanset på inläg från -09. Ve du vart de är köpta?? Letar o letar men hittar ingenstans.
Tack på förhand,
Mvh Maria

Fangoria sa...

Hej Maria!
Jag tror att mina föräldrar köpte påslakanssetet från Jysk!! =)

Anonym sa...

Tack för hjälpen ! Får hoppas att det finns kvar, för visst var det till spjälsäng??

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...