måndag 2 augusti 2010

Det här gjorde vi igår! =)

...snusade på 6 dagar färsk bebis!!! Så söööööt!!! Kändes inte som om han vägde nånting! Tog sig en liten titt på främmandet innan han återgick till att halvsova och snutta på mamma...Hehe...Albin 6 dagar, Tiril 5 månader och 3 veckor...Kan man fatta att hon varit så liten???? Vad mycket de växer det första halvåret!
Storasyskonen med Albin och Tiril.
Detta fick nykomlingen av oss..såklart måste jag ju också sy något framöver, och Kiron ska ju oxå få följa med och hälsa på!
Vår egen söta bebis!
Jag sydde en keps till storebror Kiron igår, och den har resår baktill så Tiril kunde också ha den! =)
ÄLSKAR att bada!!!! Jag som höll i henne blev nästan lika blöt som henne, hon plaskade så mycket...och tungan har hon ute för att smaka på vattnet, hihi!
Lugnt här hemma...Klev upp imorse, lillan somnat om efter amning, jag satte mig ute i morgonsolen och åt frukost och läste...SUPERNICE!

Idag kommer Kiron hem! Längtar efter min goa unge! Fast visst har det varit lugnt här hemma i helgen!
Denna vecka jobbar M bara mån-ons, sen ledig, vi hade tänkt åka till Leksand sommarland, men tror både ekonomin och tidsbristen sätter stopp, han vill ju bygga lite mer på uterummet också...Men en tur till Junsele Djurpark SKA iallafall bli av!!

2 kommentarer:

Anonym sa...

ååh vilken söt liten Albin och han ser så liten ut o så där pytte har nog aldrig linn varit. hon är redan lika stor som Noah var vid 5 månader så här går det extra fort=). vilka söta kläder ni gav, älskar dessa Lindex med stjärnor på, har massa såna=).

söt Tiril är så älskar att plaska=). tror Linn blir likadan!!

va kul att ni iaf ska till djurpark, vi gör också budgetvariant i år=)

kram!!

Monita sa...

Gud så sött! Det borde vara förbjudet att visa bilder på små söta bebisar...nu vill man ju ha en egen ju!!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...