söndag 29 augusti 2010

Bytardagsköp, mini-shopping, karusellåk och besök.

Inatt har natten varit ganska bra, faktiskt!! Jag har fått sova mer än 5 timmar i sträck, lovely! Tiril fick majsvälling igår morse medan jag var på bytardag, och det hade gått jättebra! =) She likes it!
Dagen igår var fullspäckad...Och nu tror jag hela familjen ska åka till Birsta idag, M ska köpa mer virke och jag passar på att ta en sväng på IKEA, bara kika....=) Tror jag, har inte bestämt riktigt om vi alla ska följa med än...
Kiron har blivit förkyld igen, snuvig, men i övrigt ganska pigg. Han har börjat gilla TV mer, verkar det som, för han vill se Shrek hela tiden!! Så den går och går...
På bytardagen igår blev det litegrann...inte så mycket för en gångs skull. Kiron fick ett par skidor ("moster" Jennie lovade att han kan åka hos dem, =)), hittade en liten stol till LACK-bordet i köket, ljudleksak till Tiril, 3 böcker och 2 VHS-filmer (Babe och My Little Pony), Tiril fick en Barbapapa-klänning och turkosa velourbyxor (och jeans o randiga velourisar av Johan & Jennie), och Kiron fick en kortärmad skjorta, grå prasselbyxor och blå stuprörsjeans (och en svart skjorta av Johan & Jennie). ! =) Oxå blev det en sak till mig själv, hittade "Förhäxad" säsong 5 box! =)
Albin var med mig och Ia på bytardagen, hängde tryggt i sele och slumrade.
Och M övade på att vara 4-barnspappa (like that will ever happen!!?) när han var hemma med Kiron, Tiril, Molly och Robin! Det hade gått jättebra och barnen verkar haft kul.
Vi i familjen tog en sväng på stan sen, kikade på marknaden, Kiron ville själv åka karusell (han har inte vågat annars), och var sen jättestolt! Detta foto är taget med mobil-kameran...=)
Köpte en fleecejacka till Tiril på Åhlens, tunn lurv-fleece att ha i bilen, jag tycker ibland det känns dumt att ha tjock overall när vi åker bil på vintern. Snygga strumpbyxor fick hon oxå!
Så här söt är Tiril i jackan!
Vi fick besök av farmor Haidie och Voitto, de hade med sig en massa bra grejer till barnen oxå, blöjor, strumpor, strumpbyxor, Nalle och mat-set! Fikade och surrade...
Tiril kan hålla själv! =)

De for när det var middagsdax hos oss, vi beställde pizza...(jag kebabrulle)....gottgott! Sen blev det kvällsmys med bad och senTörnrosa på DVD....=)
Nu är månadens tråkiga men nödvändiga räknings-betalande avklarat...Jag tror vi alla åker till Birsta, som sagt, ha en bra söndag!

1 kommentar:

solokatt76 sa...

Jag vill oxå åka till IKEA och handla, men senaste tidens bord och tvättmaskinsinköp gör att jag får vänta några månader med det tror jag.

Söt jacka till Tiril!!

Men vad stor han har blivit Albin!! Tyckte nyss du skrev att han kom ut och nu ser han ju ut som "stora karln"! =)

kram

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...