onsdag 25 augusti 2010

Overall och åkpåse inköpt! Oxå lite depp, jobbiga nätter och TV.

Uschiamej vilken natt vi hade inatt...Kiron hade fått sova 1,5 timme på dagis igår, blev en miss (jag har sagt att han bara får sova ca. 30 min). Han somnade ändå i vanlig tid, men var istället vaken mitt i natten och poppade upp som en liten gubben i lådan med jämna mellanrum....Och lillan var oxå gnällig och åt två gånger igen (nu är man ju inte van, hon brukar bara äta 1 gång!) Trött!!!
Den senaste veckan faktiskt har Tiril sovit oroligt igen, tänderna, fas, vad vet jag? Förutom igår natt som blev ganska bra.
Så bra sömn är något som högt önskas här i huset just nu!
Igår var jag och Tiril ner på BVCs öppna förskola, de hade för 0-1,5 åringar på förmiddagen. Men det var första gången efter sommaren, så det var bara vi och två 1,5 åringar med deras föräldrar... Blev en liten sångstund ändå, och lite lek, fullt tillräckligt för en liten 6-månaders iallafall tror jag. Tog sen en liten prommis in till stan, hade 30 % kupong på Lindex, som jag använde till denna: Årets fleeceoverall, 249 kr, men med 30 % 174,50. =) Och från Tradera har jag klickat hem denna, helt ny (var ett företag, shop24, som sålde dem). Så nu är Tiril rustad för vintern!! Vi "inventerade" vinter och höstytterkläderna igår. Behöver köpa vinterjacka och överdragsbyxor till Kiron, overall har han. Vinterskor behövs...Han behöver också ett ofodrat regnställ...
Fick oxå en hel del att lägga ut på Tradera...skulle egentligen velat sälja på nån bytardag så mycket som vi har att sälja nu, men är nog ute i senaste laget nu.
Hehe lilla gumman lindade in sig själv som en liten larv i förrgår...världens sötaste lilla larv!
Jag känner att jag fått lite av den årliga höst-deppen jag brukar få...Gör mitt bästa för att låta bli att grubbla och ha ångest, men med vad som nu händer på jobbfronten oxå är det lite svårt. Min nya arbetsplats har nu blivit privatiserad. Det sägs att alla anställda kommer erbjudas fortsatt anställning hos de nya ägarna, men vill jag det? Har 10 år inom kommunen, då tappar jag väl alla LAS-dagar osv... Grubbel grubbel... Blä, vill helst av allt bara glömma alla tankar på jobbet nu och vara hemma!
Dålig sömn på det gör inte saken bättre heller.
M har iallafall fått jobb till slutet på Oktober...sen får vi hoppas att han får fortsätta, peppar peppar!!!

Idag ska min vän Marianne komma hit, hon och jag och Tiril ska ta en liten tur på stan, kanske fika lite, mysa på. Ska bli kul!

Följer nu på kvällarna Fångarna på Fortet...där har vi oxå nostalgi!!! Också har Biggest Loser börjat igen på 5:an. Gillar verkligen det programmet...och i den här omgången är en kvinna vid namn Abby med, när hon berättade sin historia höll jag på bryta ihop där framför TVn, stackars kvinna!! 2006 förlorade hon sin man, sin 5,5 åriga dotter och sin 2,5 veckor gamla son i en bilolycka... Hon sa att för henne vore döden den enkla vägen, den svåra vägen är att välja livet...Heja Abby!!

2 kommentarer:

Anonym sa...

börjar med att ge dig en stor bamsekram!! verkar som att du är inne i en jobbig period, vet själv hur det är och sömnlöshet kan verkligen göra att allt ser 1000gånger svartare ut än vad det annars skulle varit. hoppas lillan kommer ur sin fas och att ni snart kan sova bättre om nätterna igen..
och jag hoppas ju innerligt att sommarvärmen kommer tillbaks (önsketänkande vill jag tro;)). söt hon såg ut när hon virat in sig själv, hihi. o fin åkpåse o overall du köpt, vill oxå in på rea!!
hoppas du blir lite uppmuntrad efter fika med kompis..
vi har inte 5:an just nu, men heregud, fattar inte hur man överlever en sådan sak=(. men det är sant, att leva är betydligt svårare..
kram igen!!

solokatt76 sa...

Åhhh, har du börjat känna av höstdeppen redan?!

Inte skoj! Lider ju av den själv ibland ,men brukar inte få den såhär tidigt!

Surt att man aldrig kan få slappna av ang jobb och pengar. ligger liksom över en hela tiden. Bra att M har jobb ett tag till iaf. Håller tummarna för att det blir en fortsättning sen då!!!!!

Sötaste larven ju =)

kramisar!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...