torsdag 5 augusti 2010

Kusinbesök, saftkok och frånvaro.

Hej på er! Dagens lillskrutta: =) Häromdagen rotade Kiron själv fram parasollet till sitt lilla utemöbel-set och begärde sen saft och kaka! Igår fick vi besök av moster Maria och kusinerna Moa och Wilma, och mosters svägerska Sara och hennes Saga (som är född 3 dagar efter Kiron=))
Kusinerna vill ju alltid såklart hålla lillkusinen. =)
Barnen tog varsitt "fordon" (tur vi har många) och körde sen runt runt i köket, hallen och vardagsrummet (öppet däremellan...) =) Och så fikade vi ju såklart. När M kommit hem igår och vi varit och handlat lite, kokade han och Kiron saft! =) (Nä nä inte från grunden, utan denna variant, sååå himla god!!)
Skruttan i hjälmmössan som varit för stor så länge, är fortfarande lite stor men sitter iallafall på. =)
Förlåt att jag är så frånvarande här och på andras bloggar! Just nu skiner solen och jag vill passa på att njuta lite efter de senaste dagarnas regn...Och M har minisemester nu, han är ledig tors-sön! =) Så därför kommer jag fortsätta vara lite frånvarande, om någon saknar kommentarer från mig på sin blogg...;o) Men jag läser ikapp sedan! Ha det så bra så länge, kanske är det dåligt väder redan imorgon och då dyker jag säkert upp här igen! (och med kommentarer på andras bloggar!!) =)
(Annars har vi tänkt åka till Junsele Djurpark imorgon, och på lördag blir det kalas hos min syster som fyller år...=))

4 kommentarer:

solokatt76 sa...

Åhhh smultron saft!! mums!! Smultron och körsbärssaft är sånt man kan dö för ;)

Ulrika sa...

Vilka fina bilder! Era barn är så himla söta!!! Hoppas att ni mår bra!

mamma sandra sa...

så härligt ni har haft det=). o ungarna är ju så himla fina!! hoppas vädret fortsätter vara fint nu när M är ledig o urskta inte din frånvaro på att kommentera, har varit lika dålig jag på det för det blir nog lätt så i semestertider=).

kramisar!!

Maria sa...

Fina bilder på barnen. Kunde inte låta bli att smålee lite när jag såg Kiron och hans parasol! =)
Gott med smultronsaft!! Måste jag prova!

Kram på er!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...