måndag 30 augusti 2010

Ny TV-bänk, obefintlig sömn och förkylning!

Blä...inatt var sömnen närmast obefintlig, då förkylningen slog till ordentligt för Tirils del (och jag har oxå blivit sjuk). Lillan var så jätteledsen och snuvig inatt, och var jättetrött men kunde inte sova pga. hostan och snoret. Vi använde både näsdroppar och näsfrida men det hjälpte inte tillräckligt. Till slut så kunde hon somna (efter att vi vankat runt med henne) i bilbarnstolen, den är ju mer upprätt... Lilla stackaren. Så vi var två mycket trötta föräldrar imorse... Men hon har trots allt varit relativt pigg idag under dagen iallafall, men både hon och Kiron har titt som tätt kanaler av snor under näsan...
Igår var vi ju till IKEA. Vilka roliga ritstationer de har där, förresten!

Finns så mycket fint vi vill köpa! Men vi kom iallafall fram till att vi ville ha en ny TV-bänk (velat ha det länge iofs. men har ej råd med den vi velat ha på MIO.)
Så det blev en LACK TV-bänk i mörkbrunt, 449 kr också hade vi 200 kr i presentkort. =) Blev även lite annat smått och gott som alltid på IKEA, tex. två vita ramar till förstoringarna vi ska ha i hallen.
Är lite jobbigt att denna TV-bänk är helt öppen framtill, vi får se hur pillig Tiril är med DVDn osv. Kiron var helt hopplös.
Vi har också kommit fram till att vi ska byta fondtapet i vardagsrummet (den är den bakom TVn) är så less på denna mörka. Vill ha ljust!!! Men det blir ett köp framöver...för nu har M varit och besiktat bilen och den gick inte igenom felfritt utan det blev lite att åtgärda... =(
Här får Kiron gå lös på vår gamla TV-bänk som vi hade tapetserat... dess öde är ännu inte bestämt... =)
Den ena av våra små sjuklingar...tröttfis.

3 kommentarer:

mamma sandra sa...

usch va kämpigt med dessa förkylninar, förstår att det måste varit jättejobbig natt för er=(. Linn har iaf sovit bra trots sin förkylning nu, peppar peppar, men man märker att de små har mycket snor för så små näsor. kul att ni hittade lite att köpa, fin tv-bänk=). kram på er o krya på er så mycket!!

Maria sa...

Fin tv-bänk...vi har likadan! =) Vi bytte ut benen mot stålben bara. Eran såg så ljus ut men det är kanske ljuset som gör det, vi har också en mörkbrun men den ser svart ut.

Vad jobbigt med alla förkylningar nu...alla verkar ju vara sjuka nu när man läser på fejjan. Hoppas ni kryar på er snart. Jobbigt med sömnlösa nätter ju!

Kramen

Ulrika sa...

Hejsan

Vad jobbigt med förkylningar. Hoppas att barnen snart blir friska. Förstår att ni känner er trötta. Kul med ett Ikea besök =)Vilken fin tv-bänk ni köpt. Jätte fin. Vad stor Tiril har blivit. Vad lika dom är. Må så gott Kram!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...