torsdag 26 augusti 2010

Maffigt fika och vuxentid.

ÅH vilken härlig vuxentid jag fick igår....Jag, Tiril och Marianne gick på Rutiga Duken och vi vuxna tog först varsin macka och sen lite "efterrätt"...och vilken efterrätt sen....! Maffiga enorma bitar av Krumelurkaka och Falsk Potatisbakelse (naturligtvis smakade vi av varandra) och baljor med cappuccino till det...Kan säga att vi inte fick i oss allt. Vi satt i två timmar och bara babblade, om resor, familj, jobb, politik m.m.... Härligt och välbehövligt, längesen jag kunde sitta i lugn och ro i två timmar!</ href="http://2.bp.blogspot.com/_sz5xXea3L1k/THYgJWFgF3I/AAAAAAAAH2w/I0eK_RY5pwQ/s1600/Marianne+Rutiga+duken.JPG">Tiril var så snäll så, hon fick lunch när vi kom ner och sov sen i vagnen nån timme...=)
Vi tog en liten runda på stan, och mötte sen upp Mattias och Kiron på McDonalds, de var hungriga och undrade var mamma/sambon tagit vägen, hehe! Marianne hade med sig en bunt tidningar till mig, tack, kul att läsa nån annan tidning än föräldratidningar ibland!
På fredag ska Marianne åka till Kreta 1 vecka...jag är inte ett dugg avis, inte alls! ;o)
Min fina son och jag.... (Jag behöver klippa mig igen!!!)
Min fina sambo och min fina dotter!

Sambon har varit hemma hela veckan, pga. kraschad rygg...det blev efter lyftet av stugan, krypa där under stugan och dra och greja i konstiga ställningar. Har blivit bättre nu men inte bra.
Inatt fick vi sova relativt bra, Tiril åt tidigare än vanligt men iallafall bara 1 gång för sen sov hon till 8. =) Jag vill gärna fixa hennes rum snart, Kiron fick sova i eget rum redan vid 4 månader...tidigt kanske de flesta tycker, men OJ så mycket bättre jag sov iallafall! Jag är väldigt lättväckt.

Fått inbjudan av Ia att komma dit och dricka kaffe, får se om jag antar den strax. Ska sy litegrann först, har inte hunnit med det alls i veckan, varit så mycket annat.
Kram!

2 kommentarer:

mamma sandra sa...

ojojoj vilken fika då, blir såå avis!! fast snart är det slut med sötsakerna för min del,håller på att öka i vikt igen..va mysigt att du fick träffa lite vänner o umgås en stund=)

jag håller med dig, man sover mycket bättre när ens lilla inte sover i samma rum. har haft Linn i eget rum sen länge nu o det är skönt=). härligt att du fick sova mer inatt!!


kram!!

Maria sa...

Välbehövligt med lite vuxentid också...jag och mina vänner träffas minst 1 gång i månaden och går ut och äter på nåt fik och sitter där inte bara en timme utan oftast 3-4 timmar! Så skönt! =)

Hoppas sambon blir bra i ryggen...inte roligt att få ont i den!

Kram

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...