onsdag 11 augusti 2010

Kiron hos morbror, besök av bebis, och kvällsmys!

Tjohej!
Igår blev det hipp som happ bestämt att Kiron skulle sova hos morbror Johan och moster Jennie...och ikväll ska han sova hos mormor och morfar...så nu är jag och lillan ensamma idag och jag är så där splittrad igen, vad ska jag ta tag i först??? Byta gardiner, städa, skicka in foton, , fixa tradera, baka till fredag...eller kanske bara sy (har mycket som ligger och väntar!!) ?=)
Jag läste ut boken "Passagen" medan jag åt frukost imorse, ljuvligt...lillan snusade fortfarande sött i sin säng.
Hörde nu från morbror Johan att de var på väg till Drakborgen...där får de nog det kul, var ett år sen vi var där!! =)
Igår fick vi ju oxå besök av Ia och barnen...Lilla Albin har hunnit bli 2 veckor, och är fortfarande så liten (men man jämför ju med Tiril som ser ut som en jättebebis i jämförelse, haha!).

Han har drag av båda sina syskon.
Stolt mamma med yngsta sonen.
Bebis luktar gott!Kiron tyckte att Albin var spännande och söt, men vågade nog inte riktigt ta på honom...kände på Marias fina rosa talande klocka istället.
Igår kväll efter att vi lämnat Kiron hos morbror och Jennie, gick Mattias ut och byggde på uterummet, och jag och lillan bänkade oss i soffan där jag såg film, "Disturbia" (spännande, bitit ner mina naglar!) och frossade grönsaksstavar och dipp. Gott och alltför sällan man gör det!Nej nu är det nog bäst att jag gör något annat innan dagen hunnit flyga mig ur händerna!

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...