tisdag 24 augusti 2010

Gammal vänskap....

Skulle ju på BVC med lillan idag, men så ringde de igår och berättade att de inte har nån doktor tillgänglig...så det blev att skjuta på det IGEN!!! 10 September ska vi dit....GAH. Men jag ska istället gå på öppna förskolans babyfik idag har jag tänkt, när Kiron är på dagis. =)

Såg som sagt i helgen på första filmen av Sex and the City....Den fick mig att tänka på mina egna gamla tjejkompisar, vårt lilla gäng från gymnasiet... Annelie, Katrin, Lena, Ia, Camilla, Soo-Jin (numera Lee), och jag. (Hehe ser ni vem som är jag på bilden?) Annelie och Lena kände jag sen innan (vi flyttade alla tre till en ny stad för gymnasiet), men inte de andra. Fäller in Soo-Jin på egen bild då hon saknades på bilden ovan...=)Vi var 7 tjejer som ofta umgicks. Det var ganska mycket inbördes tjafs och inte alla var hela tiden sams, men när vi var tillsammans hade vi alltid roligt. 4 av tjejerna har under olika perioder varit min närmaste vän...och Ia är ju det ännu! Hon och jag var inte speciellt nära under den tiden vi alla umgicks, men efter gymnasiet så var det vi 2 som fastnade för varandra...=) (Och våra killar är ju oxå bästa vänner!)
2 av de som varit min närmaste vän har jag knappt ens kontakt med nu, de finns
bland mina facebook-vänner men det är mycket sällan man pratar. Konstigt att det kan bli så, ingen uttalad anledning egentligen. Dessa tjejer har alla varit med och format mig till den människa jag är idag, och åtminstonde tre av dem har jag till viss del att tacka för att blev tillsammans med Mattias. =) En av de allra tidigaste bilderna på mig och Mattias, från år 2000 då vi blev tillsammans (slutade gymnasiet 2000).
Och en tidig bild på Ia och Daniel, fast här hade de redan varit tillsammans i nästan 2 år, de blev tillsammans 98.
...oxå en partybild från "back in the days", jag och Ia...ja herregud... =)

Kram på er tjejer, saknar er!
Och kram på dig Ia, tack för att du finns!

2 kommentarer:

Tova sa...

Hihi, vad skoj att se gamla bilder :) nostalgi är helt underbart ibland, och att tänka på hur olika perioder i livet man varit med om... :)

solokatt76 sa...

Ha ha..vilka härliga minnesbilder!!! =)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...