söndag 15 augusti 2010

Badväder igen!! Och vi har hälsat på i farmors stuga....=)

Idag är det badväder igen, och badar är just vad Kiron gör just nu!!! =) Vi har oxå satt upp tältet som inte varit uppsatt på hela denna sommar...jag kröp in till Kiron därinne en stund men puh vad varmt...såklart. Vi ser till att han håller "vädringsluckorna" öppna även om han själv gärna vill ha helt stängt...
Igår for vi ju till farmor Haidie i deras stuga i Graninge. På vägen dit stannade vi så M och Kiron fick ta ett dopp på vår favvo-badplats. =)
Själva eventet som skulle vara i Ledinge idag blev inställt pga. att för få lag anmält sig, men vi hade det trevligt i farmors stuga ändå. Var iväg en liten sväng på en närliggande loppis och kikade, jag hittade en fin retro duk. Farmor var som alltid glad att träffa barnbarnen. =)
Det var jättevarmt, så varmt att Tiril hade svårt att sova nånting, vi fick ta av alla kläder så trivdes hon bättre, och hittade ett svalt rum där hon kunde ligga.
Farmor bjöd på middag, hehe en salig blandning, nä men gott var det, fläskkarré och potatis och god sås, och kräftor till efterrätt!! =) Kiron var ganska skeptiskt till dessa figurer och först rädd...men sen smakade han oxå.
Granne med farmors stuga bor en liten kille som heter Lucas, som brukar komma över och leka när Kiron är där. =)
På vägen hem stannade vi på en badplats i Graninge och doppade oss, alla utom Tiril. Härligt! Kiron busar lite med Tiril...
Jag klagar inte på värmen men idag hade jag behövt pyssla med lite inne-aktiviteter...har ett gratiserbjudande på 100 bilder på fujidirekt som går ut imorgon...och 3 gratis auktioner på Tradera i helgen...Men men, inte så mycket att göra, vem vill häcka inne idag?!

2 kommentarer:

Maria sa...

Härligt väder vi haft dessa dagar! Skönt att ni kunnat bada...det har inte hunnits med här kan jag säga pga alla kalas! =)
Förstår att det måste vara jobbigt för Tiril att kunna sova i denna värme! Men man ska ju inte klaga! ;)

Kram

designofluna sa...

Hej! Just nu har jag en tävling på min blogg där du kan vinna en valfri Lunafigur. Kolla in om du har lust!
Kram Malin

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...