torsdag 19 augusti 2010

Bråttom till dagis, upp-piffat badrummet!

Idag var Kiron självmant uppe i tid, och innan jag ens hunnit svälja ner mitt kaffe hade han ätit frukost och ville gå på dagis!! Så nu sitter han där och bakar med trolldeg. =)

Igår när han var på förskolan så sydde jag färdigt ett "kit" till badrummet, har sytt nytt fodral till skötbordsdynan på badkarsskötbordet (det gamla var helt slut), och sydde oxå matchande förvaringskorg till tvättlapparna! Blev riktigt fint tycker jag, och passar badrummets färger! =) Korgen kan man både ha hängande och stående under. =) Ursäkta klädröran under skötbordet....
Idag ska jag sy klart en body till Tiril, sen ska jag se vad mer som hinns med...Är mycket behövligt att ta en svängom med dammsugaren snart...Ev. ska vi åka till stugan i helgen (beror på vädret), så det är väl skönt om det är städat när vi ska åka.

2 kommentarer:

Monita sa...

Det blev riktigt snyggt! Vad smart med ett skötbord över badkaret, ett sånt skulle man ju ha haft.

Maria sa...

Du är så händig och duktig! Det blir sån förändring när man ibland bara gör nåt så litet! Mycket händigt med korgen!
Kul att dagis funkar så bra. Det går bättre för Gabriel nu med, men i morse grinade han igen...var nog för att vi vinkade ute vid staketet(alla var ute när vi kom), han är van att stå i fönstret inne och vinka. Men det blir nog bra snart! Ronja vinkade glatt idag och det kändes som en enorm lättnad! =)

Kramen

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...