lördag 30 oktober 2010

Njuter av skräckisar och 4 roliga paket!

Blev en mysig kväll igår, vi åt helstekt fläskfile med paprika & ost-smaksatt potatisgratäng, och sweet chilifraiche... Såg klart på "Pans Labyrint", och när Tiril somnat såg vi "Nightmare on Elmstreet 2010"...=) Den var inte lika bra som de gamla filmerna, och helt klart inte lika läskig, men sevärd ändå!!! Ikväll blir det Halloween 2 (Rob Zombies version), och kräftor!!! Fördelen med att Kiron sover borta är att vi kan börja se skräckisar tidigare och förhoppningsvis hinner se hela filmen på en kväll, haha! Han verkar ha det bra hos farmor, såklart, han har ju längtat så.
Så till de roliga paketen då! Jag vann ju en snutte av Makrill för nån vecka sen, och igår fanns den i postlådan! =) Blev direkt uppskattad av Tiril, som synes på bilden ovan, hehe!
De tre andra paketen var en rolig mönsterbok med kläder till småbarn och bebisar (blev så glad när jag hittade den på KÖP NU på Tradera!!), och 2 tygpaket från Stoff & Stil och Znok. Vill ni se mer av de tygerna och boken kan ni läsa min syblogg imorgon. =)

Tiril har blivit en riktig lådmarodör som drar ut alla lådor och allt som finns i dem. Hon försöker också dra sig upp på allt nu, men kommer än så länge bara till knäna. =)

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...