onsdag 20 oktober 2010

Födelsedagsbesök igen...=)

På förmiddagen igår var jag och Maria och bebbarna på babyfik, alltid lika trevligt! Och sedan på eftermiddagen när vi hämtat Kiron från dagis fick vi mer besök, av min bror Johan och Kicki! =)
Kiron fick stooort paket! Fika igen...Kiron har ätit så mycket "sole-kakor" (pepparkakor som ser ut som solar) de senaste dagarna så han måste få ont i magen! Trevligt besök, och dagen flög förbi! Kiron fick en stor jeep med dragkrok och släp med en till bil på, men just nu hittar jag bara jeepen, hehe!Min bror ska förhoppningsvis framöver flytta hit till stan, när huset blivit sålt! Ska bli kul att ha nån i familjen närmare!!

De senaste dagarna har varit sån full fart (trevligt men stojigt!!) så jag är helt slut på kvällarna, och dessutom är det lite sisådär med sömnen för tillfället oxå, Tiril verkar ha en fas, tror hon håller på få fler tänder... Trött.
Idag ska jag bara ta det lugnt...och nu ska jag se om jag hinner ta fram symaskinen nåt, längtat!

1 kommentar:

Maria sa...

Oj oj! Vad mycket paket och födelsedagsfirande! =) Förstår att du är slut! Men du har nog en väldigt glad 3 åring där hemma med så mycket fina presenter! =)

Kramen

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...