fredag 8 oktober 2010

Härligt med fredag! Öppna förskolan & fredagsmix...

Härligt med fredag, som sagt! Jag har dock fortfarande ont i svanskotan, undrar när det ska ge sig. Natten blev lite halvjobbig, mycket "nappande"....Men vi var någorlunda vakna och alerta imorse och tog oss till kyrkans öppna förskola, var ju så länge sen sist. Blev lite kanelbulle-pyssel där...
Och lek såklart...

Och fika!
Molly med sin Albin...=)
Sen var vi en sväng på stan och köpte en present till det kommande föräldragrupps-kalaset på söndag, vi ska ha ett gemensamt för alla barn och de ska få dra en present var ur en säck. =) Vi var oxå och fixade fredagsmyset, hyrde "Prince of Persia", oxå "Kung fu Panda" åt Kiron. =)

Måste visa mitt loppisfynd från igår, ett härligt barntyg som man tex kan använda till tygtavla, eller kanske nåt fint plagg, vi får se...har inte bestämt vad jag ska göra av det än.
Såhär ser vår fondvägg ut nu, satte upp "riddar-stakarna" (hahaha!!!) häromdagen.. =9
Har oxå provat nåt nytt i snackshyllan, fredagsmix, med bla. potatisskruvar, cheez chrunchez och popcorn! Låter kanske lite för mycket men det var riktigt gott!
Nu ska Kiron få spela sitt älskade data-spel (Kalle Kunskap), han älskar det! Jag ska städa och fixa lite, kanske sy. Barnen har fått några nya mössor som jag kanske visar imorgon, är så kul med mössor!

1 kommentar:

solokatt76 sa...

Ha ha ja man får väl vara tacksam att du bara satte upp riddarstakarna å inte satte på dom ;) *ooopps*

Härligt med nytt på väggarna!!

vill oxå göra om massor hemma!!

kram

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...