tisdag 19 oktober 2010

Kiron 3 år, en MASSA presenter och besök!!

Blev en lång och fartfylld dag för lille 3-åringen igår! Det första han sa imorse oxå var: "Vill ha paket!" Hahaha...Men vi får faktiskt födelsedagsgäster idag oxå, min lillebror med sällskap kommer. =)
Herregud vad mycket grejer ungen fått!!

Nu är Kiron på dagis, där hade de satt ut flaggan för honom idag, och skulle sjunga för honom. Han berättade om sina presenter när han kom dit, och konstigt nog var det första han berättade om boken "Busiga Bebben hos mormor", trodde det var annat som skulle pratats om före...Och han berättade oxå att han fått tårta med stjärnor på...Go-unge!

Vi väckte honom såklart med sång och paket igår morse, här blåser han ut ljusen...Hihi lite speciell blås-teknik. Han fick öppna några paket från oss på morgonen och resten på eftermiddagen när M kommit hem. Här har han fått öppna barn-laptopen. Den verkar lite avancerad, får se om man lär sig hur den funkar, men är från 3 år.
Han fick ju såklart oxå kläderna jag sytt, och hade dem under dagen. Hoodien fick han bara ha typ 2 timmar och sen hade den fått en tusch-fläck och åkte i tvätten med fläck-borttagning, men de andra kläderna (tröja och byxor) hade han resten av dagen.
Lilla coolingen.När Ia, Daniel, Molly, Robin och Albin kom fick han blåsa ut tårtljus igen, och här var då tårtan med stjärnor på som han fått bestämma även denna dag.
Robin hade bestämt Kirons present; en fin gul bil som spelar musik och kör med väldig fart och vänder...Och pengar till Blingo!
Senare kom oxå mormor och morfar. Han fick vinterskor och 2 Bullerby-filmer av dem! =)
Här spelar vi Max Lotto som han fått av oss.Farfar o Carina kom strax de med! Här är Kiron i öppnar-tagen, han fick pengar, en massa kläder, (av Carinas dotter Linda oxå), och en superhäftig radiostyrd bil som blinkar och snurrar och grejar, som de köpt i Egypten.Johan var förbi en sväng oxå!
Båda barnen hos farfar.
Mats och Hanna kom oxå, de har fullt upp med hus-renovering för närvarande. Kiron fick pengar och PEZ-godis av dem. =)
Här är presenterna han fick av oss:
Barn-laptop, badbåt, MAX-lotto, Kråke-bok, Busiga Bebben-bok, kläder sydda av mig, Shrek DVD-box, musik-CD, träflygplan, leksaksmobiltelefon (inslagen redan på bilden), Spiderman-ryggsäck, och "grävskopa" (den var en hit, ville genast ut och gräva).
De här presenterna fick han igår av "andra": Gul batteri-bil, blinkande radiostyrd bil, pengar, PEZ, robot T-shirt, Ben 10-pyamas, Rorri-tröja, Laban-tröja, Thomas-tåget T-shirt, vantar och sockar, fleecejacka, Bullerby-filmer, vinterskor, 2 Gangstar joggingdressar och Gangstar T-shirt!
TACK så jättemycket för alla presenter!!!


En liten film med den helt urflippat galna bilen farfar och Carina köpt i Egypten! (Och här står den ändå upp så den inte välter runt så mycket) Hehe den var rolig...

1 kommentar:

Tova sa...

Grattis i efterskott till sötkillen :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...