tisdag 12 oktober 2010

Inställda planer, besök av gammal vän, och nyförvärv!

Hej på er!
Igår hade vi en riktigt jobbig natt, där barnen var vakna omlott nästan hela natten, blir man trött då, tror ni?
Men inatt blev det bättre, tack och lov. Vi är inte riktigt pigga jag och Tiril, eller, Tiril är det väl mest, och M är inte heller frisk. Kiron är dock piggellin och på dagis, efter sitt första tandläkarbesök imorse. Han var lite skeptisk före men var duktig och fick en docka av tandläkaren! =)
Var meningen vi skulle iväg på både babyfik imorse och sen pyssel på Technichus i eftermiddag, men tror vi skippar båda då Tiril är så snuvig.
Har idag haft besök av min barndoms/högstadie/gymnasievän Lena som var "hemma" på besök från Norge. Var över 3 år sen sist, var så kul att ses! Nu hoppas vi det inte dröjer lika länge till nästa gång!!
Så här trött var Tiril igår eftermiddag...är nog första gången nån av dem somnat i gåstolen!
Lite piggare och provar på gunghästen, som var en höjdare!
Lite nyförvärv...jag passade på att köpa 2 & 3 av Twilight-serien på Åhlens rea, bara sista kvar då! =)
Och jag vann ju en Plastisock-BIB hos Eira min ögonsten, som dök upp i lådan häromdagen. Fin!
Provsmakad och godkänd av lilla sjuklingen!

Jag hade oxå tänkt visa de nya spetsgardinerna vi hittat på Erikshjälpen och som nu hänger i vardagsrummet, passar bättre till nya fondväggen...Men jag har inte idats sy upp dem än, är nämligen lite för långa...Så den bilden får vänta.
Nu ska jag gå och äta lunch, tror jag...Ha en bra dag! Om jag bloggar mindre denna vecka beror det på att jag koncentrerar mig lite på att sy, Kiron ska få lite i födelsedagspresent...

1 kommentar:

Maria sa...

Jag träffade också en barndomskompis i helgen som jag inte träffat på evigheter! Alltid kul att träffas och få veta vad som hänt sen senast!
Hoppas ni kryar på er och inte blir jätte sjuka!
Angående Ullared skulle jag inte heller få med mig M..därför är det så bra att åka dit med kompisar istället som gillar att shoppa! Karln får du lämna hemma som barnvakt! haha! =)

Kramen

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...