söndag 10 oktober 2010

Firat 7 3-åringar....=) Och Kiron käkar penicillin.

Jodå, efter 1-1,5 timmes väntan igår på vårdcentralen (drygt!!) så fick doktorn kika i Kirons öra och det hade gått hål... Så han skrev ut Kåvepenin i 5 dagar. Verkar redan ha blivit bättre (ta i trä!).
Tiril har blivit lite förkyld och sov lite oroligt inatt..

Jag har sytt klart en del mössor idag (kika i sybloggen, får se om jag hinner lägga ut dem idag, eller imorgon) innan det var dax att bege sig till lokalen där
vi hade 7x3 års kalas! =) Alla utom en 3 åring kunde komma... Jag for dit med Carola och förberedde innan barnen kom! Blev en kul dag med gott fika, presenter, lek och fiskedamm!
Tiril i sin söta klänning!Nu ska det bli present-utdelning!Kiron sliter upp sitt paket! Han fick en massa målargrejer, perfekt! Lite lek och showande...=)
Fiskedamm med jättegoda fiskar! (;o))
Blev att beställa pizza till middag idag, då vi kom hem lite sent och inte bestämt nån annan mat. Gott!! Nu är det kvällsbestyr, vardag imorgon...
Det går bra med "kiss-ormen", han tycker det är så kul att få kryssa i när han kissat, men nog har det hänt några olyckor och blir en hel del tvätt...

1 kommentar:

solokatt76 sa...

Vad skoj att det går bra med kissormen. Huvudsak är att det finns ett intresse för att prova på att kissa, olyckor får man nog räkna med.
Är så glad att jag har ny tvättmaskin med 15 minutersprogram för max 2 kg tvätt sen Eddie sluta med blöja. Perfekt nu när man behöver "småtvätta" nerkissade kläder.

Verkar som ni hade ett lagomt litet födelsedagsfirande som blev lyckat! Mysigt!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...