lördag 9 oktober 2010

Fredagsmys, kiss-orm och öroninflammation (?)

Lördag, lovely lördag. Igår blev det en massa fredagsmys och god mat, vi såg "Kung Fu Panda" efter middagen och åt chips och dip...mums, synd bara att Kiron har ganska svårt att sitta still.... Sen började vi se "Prince of Persia" när barnen somnat, men den blev ganska avbruten då Kiron kom upp flertal gånger, han hade nämligen fått ont i örat lilla stackaren, troligtvis öroninflammation (hans första vad vi vet). Vi gav honom alvedon, satte sängkubbarna under huvudändan och gav nässpray, pratade med sjukvårdsrådgivningen och vi hade gjort vad vi kunde. Verkar som det hjälpte. Vi ska in idag vid 13 och kika, han är lite kladdig i örat.
Såhär härlig blev Kiron i ansiktet igår efter en lakritsgodis...MMM!!! =) Igår pysslade M oxå ihop en "Kiss-orm" (tack för tipset, Sandra!) Kiron får vara utan blöja här hemma nu, och när han suttit på toa får han kryssa i ormen, och vid 10 kryss får han en belöning. Vi får hoppas det funkar!
Fredagsmys i soffan, tungan hänger ute, hahaha!
Tiril har oxå fredagsmys och är go o gla!
Lördag är annars öppen för vad vi vill hitta på, vi får se vad det blir... Troligen lugnt hemma och inne eftersom Kiron har det med örat...

1 kommentar:

solokatt76 sa...

Hoppas Kiron tycker det är kul med kissormen oxå!! =)

Det är faktiskt väldigt skönt att slippa allt blöjande!
är så glad och stolt över eddie som fixade det så fort. det har bara gått tre veckor sen han ville ta av sig blöjan och nu har han varken på dagen eller natten och det funkar kanon!!

Va söt han var i "skägg" Kiron *fniss*. tråkigt med öroninflammation dock =(

kram

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...