tisdag 10 februari 2009

15 minusgrader

Lämnade Kiron på dagis för typ 20 min sen...idag var det lite jobbigare, han började gråta när jag skulle gå, men jag hoppas det gick över snabbt! Kanske lättare när pappa lämnar?
Sitter och njuter av dagens andra kopp kaffe...Mmmm...

Igår hade vi en härlig dag, gick ut på promenad, Kiron i pulkan, och gick själv mellan varven för att hålla värmen. Han ÄLSKAR att vara utomhus och vill inte gå in. Det är bra att de får vara ute på dagis varje förmiddag före lunch. Jag och pappan måste införskaffa lite bättre kläder för att kunna vara ute och leka i snön vi med. Det är härlig sol här men 15 minusgrader...!

Idag ska vi äta hemgjord pizza, smaskens. Köper färdig pizzadeg som man bara behöver rulla ut, på med tomatsås och sen vad vi har hemma, brukar bli vanlig med svamp och skinka o oliver och lite annat gott. Jag gillar banan på pizzan...=)

Blir mycket filmsnack här nu men det får ni stå ut med, jag är en filmfantast i grund och botten, min familj brukar kalla vårt hem "lilla videoteket" när de vill komma och låna nån film. Är särskilt galen i skräckfilmer, särskilt slasherfilmer...såg just trailern till nyinspelningen av "Fredagen den 13:e"...ooh, ser fram emot att se den! Galet nog så har jag ännu inte sett senaste "Halloween" heller.

Vi såg "Quantum of Solace" igår...gäsp vilken dålig film.

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...