fredag 27 februari 2009

GRATTIS MORFAR BERNT! /Min pojkvän är inte klok!

GRATTIS PAPPA/MOFFA PÅ FÖDELSEDAGEN IDAG!!!!!Vi kommer och firar imorgon!!!!!



Ni anar inte vad M hade gjort när jag vaknade idag...det stod 42-tums LCD TV i vårt vardagsrum! Vad säger man...Jag började gråta, och inte av lycka. Han hade varit till Birsta och köpt den, iofs. "billigt" men iallafall. Vi pratade lite om prioriteringar...men TVn blir kvar. Vår gamla är en "tjock" TV som sett sina bästa dagar, tror den börjat kajka, beter sig konstigt ibland, men det kändes ändå skumt att bara "rusa iväg" sådär och köpa en ny. Han pratade om imorse att det fanns en för ett bra pris. Oj oj. Finns så mycket annat vi behöver köpa.

Men men...nu ska vi åka och göra av med lite mer pengar, men denna gång på mat! Åka på Coop. Vill ha lite tröst-gotta, lösgodis. Blir inte bättre av att man har Röda veckan.
Läser om Maria Js mix-ätande och blir imponerad, jag skulle inte stå ut med den metoden, blä. Hon vill ju bli av med gottsuget. Skulle behövas här med!
Har en gång i tiden gått ner i vikt med "flygvärdinnedieten" dvs. tex. en kopp te och en sockerbit till frukost, kokt ägg och en morot till lunch, en liten köttbit och några salladsblad med olivolja till middag osv. Var hungrig hela tiden typ, men det funkade ju. Man fick inte ens smaka på nåt annat!! Efteråt gick jag upp 2 av de kilon jag gått ner men det var inte så farligt, jag gick strax ner dem igen och tyckte faktiskt att dieten blev en bra start på mina nya matvanor. Men jag vet ändå inte om jag skulle göra om just den dieten...

Nä nu måste vi åka, ha det bra!

1 kommentar:

Maria sa...

hÄRLIGT MED NY TV=) Nu när den väl är hemma och betald så njut av den.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...