lördag 15 april 2017

Påskharen kom i år också! Och recept på Peppar & Honungssill.

Hej på er!! Har ni fått påskgodis idag? Fick denna bild av maken, han och barnen snärtade upp till stugan så de var där när jag vaknade, och vilken tur, påskharen hade hittat dit med! =D

Jag gick inte heller lottlös, har fått eget påskgodis av min egna påskhare!

Påskpyntat i stugan med. Vi firade ju förra påsken där så pynt fanns.

Myspys, jag längtar också dit! Förhoppningsvis till veckan!

 
Jag testade en ny sillinläggning till påsk, ganska så stark med jalapeño, men god smak, tog den på frukostmackan idag!

Peppar och honungssill
1 brk inläggningssill ca 400 g
1 tsk svartpepparkorn
1 tsk grönpepparkorn, inlagda grovmortlade
1 färsk jalapeno finhackad
1 lime, rivet skal och saft
2 dl créme fraiche
1 msk flytande honung
Skölj sillen och skär i centimetertjocka skivor. Blanda alla ingredienserna och låt stå 2-3 dygn innan servering.
Ja inte gjort så mycket ikväll förutom att träna lite motionscykel och se Pretty Little Liars innan dusch, middag och studs till jobbet. Korta "dagar" när man jobbar natt. ;)

1 kommentar:

solokatt76 sa...

Glad påsk på dig med! 🐣
Gott med sill. Kul att göra egna inläggningar där man kan välja smak själv som man vill ha. Själv orkar jag aldrig hålla på med sånt.. Godaste hemmainlagda sillen jag ätit var med västerbottenost! Så gott!
Kram

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...