måndag 17 april 2017

Måndag tillsammans igen!

Hej hej! 
Nu har jag jobbat påsken klart och har en vecka ledigt tillsammans med familjen! Meningen var att M och barnen skulle sova en natt till i stugan och komma hit imorgon, men Mattias tycker det är tråkigt att vara själv osv. så de kom hem redan idag! =) Och jag klagar inte, saknat dem i helgen! 

 Så idag när jag sovit klart och de kommit hem blev det lite allmän uppfräschning här hemma, städ och tvättplock och sen har jag bakat lite chokladbollar eftersom jag ju fyller år på onsdag! 
 Vi hann också med lite träning innan vi landade framför "Underworld-awakening", lagom action. ;) 


Igår såg jag förresten det första avsnittet av säsong 4 av SKAM! =) Tycker det är toppen att det handlar om Sana denna säsong, mindre kul att detta blir sista säsongen! 

I början på Maj är det vårbal igen, och jag har spanat efter lite skor, har bara 1 par pumps sen tidigare. Eftersom det inte direkt är ofta man använder pumps kikade jag lite på Tradera och hittade tre skor jag vann hem buden på. ;) De dyraste var de översta Björn Borg på 50 kr (900 i nypris) och de billigaste gick på 1 kr.+frakt. Kul shopping ! Nu tror jag nog att jag har något på fötterna till balen också!  
Imorgon väntar en uppfräschning av mitt hår då jag ska vara Ias hårmodell igen, och sen lite annat kul! Mer om det senare! Ha det gott, nu måste jag se om jag kan lyckas sova snart.

1 kommentar:

solokatt76 sa...

Jag började titta på Skam. Körde nog en 5-6 avsnitt i rad men lyckades inte fastna..
Härligt att hitta fina skor till en så bra peng! Och håret som din kompis fixade blev ju toppen fint!! Kram

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...