måndag 24 april 2017

Tacomiddag med vänner och födelsedagsuppvaktning!

Vi fick en ganska lugn fredagskväll hemma, upp-packning, lite städning och träning innan vi landade i soffa. Skönt att vara hemma också...
På lördagen fick vi besök av Marianne och så hade vi planerat in träff med Horns i helgen! Mamma och pappa Horn kom hem från Spanien i fredags så lördagen blev ju jättebra för träff och så också Theres förslag på middag tillsammans. ;) 


Kiron hade sagt tidigare under dagen att han var sugen på tacos så det var ju perfekt att fler var det, haha! Enkelt och gott! 

 Efter middagen intog vi uterummet för kaffe och avec medan barnen lekte på sina olika sätt (tjejerna tömde Tirils halva garderob och hade utflykt och killarna satt mest med spel...)!  

När barnen lagt sig så blev det Just Dance för hela slanten, blev väldigt sent/tidigt innan vi bröt upp! Men en mycket rolig kväll/natt! 
 Så igår söndag var en väldigt trött dag, haha! På eftermiddagen fick vi besök av min bror och brorson, de hade haft mysdag med bio, Kikki jobbade. 
Robin ville spela Disney Infinity och Kiron är inte sen att haka på sånt. =)

Jag hade bakat en Kladdkaka med kaffeglasyr på lördagen. 

En rolig och mysig påskvecka med firande är över och nu är det tillbaka i vardagsrutiner igen. Både skönt och tråkigt, så som det brukar och ska vara. ;)
Jag har fått fler fina presenter i helgen, tack så jättemycket allihop! =)

Helgens filmer är allihop såna jag vill rekommendera. ;) I fredags såg vi asrolig komedi, "Sisters", många gapskratt och pinsamheter. Igår såg vi med barnen "Vaiana" (Moana), supermysig film. Och när barnen somnat såg vi igår "Attack the Block", scifiactionkomedi från 2011 som var riktigt bra. =) 


Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...