fredag 14 april 2017

Glad påsk och påskpyssel!

Glad påsk på er!!
 Nu har Mattias och barnen gått på påsklov!
Jag jobbar nu tre nätter till måndag innan jag får vara ledig igen (ska bli skönt med ledigt lov för allihop!), men har hunnit med lite firande ändå. ;)
Igår skärtorsdag valde Tiril efter mycket velande att vara en påsk-katt! Jag hade sytt en kjol till henne, och hon blev världens sötaste påsk-katt.
Kiron har haft sån hosta på nätterna nu så han blev hemma hela veckan. Jag var ju ledig torsdag ändå så. ;) Annars är han piggare, det är som sagt hosta nattetid så han behöver sova lite längre.
Hunnit med lite pyssel under vab-dagarna. Detta ägg köpte jag för tre år sen på loppis, sprayade det då rosa. Men nu fick det istället bli guld, med prickar. ;)


Sen testade jag detta ganska pilliga och tålamodsprövande pyssel, men de blev ju i alla fall rätt roliga, som koraller som Mattias sa. ;)  Krånglet var aluminiumfolien som inte alls ville lossna från limmet, blev lite bättre efter jag penslat med olja men ganska kladdigt då istället. Men testa själv den som vill, how to finns HÄR! Limpistol, aluminiumfolie, ägg och nagellack är vad som behövs!

I onsdags klädde vi sent omsider påskriset! Allsköns hemmapysslat är det mesta av vad vårt påskpynt består av.

Haha spretigt och dant men glad påsk!


Superskumt väder har vi fått, igår snöade det samtidigt som solen sken. Riktigt aprilväder. Kallt!

Igår var vi hos Fahléns på middag, skriver om det när jag hunnit lägga in bilderna... Idag har vi varit till mamma och pappa i Bollsta för traditionell påskmiddag! Jag har inte varit så pigg idag så har inte direkt vräkt i mig, men gott var det i alla fall!
Nu är jag i alla fall installerad här på jobbet, natthelgen ligger framför mig innan jag också får mysa med hela familjen! Ha en fin påsk!

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...