onsdag 26 april 2017

Vår i vardagsrummet, utvecklingssamtal och nysytt.


Har inte haft så mycket inspiration eller tid att fixa lite vårigt i hemmet hittills, fast Mattias bytt gardiner på nedervåningen och i barnens rum iallafall (he´s a keeper! ) och vi åtminstone börjat med lite rosa, två nya kuddar och filt från ICA Home. Men i onsdags när vi var i Sollefteå så köpte jag två nya kuddar igen, de med trianglar på. Och äntligen lossnade lite inspiration så nu är det mycket ljusare och fräschare i både kök och vardagsrum. Har ännu kvar vårt sovrum men det kommer. ;) 
Ännu förälskad i vår grå soffa, grått är så fint till de mesta färger. 


Var på utvecklingssamtal för Tiril idag. Hon är duktig på att arbeta även om hon inte tycker att det är så jättekul, har egen vilja (haha jotack jag vet!!) och trivs bra. Hon vill mest leka säger hon själv. ;) Fritids är roligast! Men jag hoppas att hon kommer tycka 1:an är rolig till hösten ändå, och att få lära sig läsa och räkna riktigt. 

Igår fick Kiron en ny tröja, den har legat halvfärdig ett tag med bara halsen kvar att sy. Men till slut så får man ju lov att ta sig tid från plugget, han blev jätteglad!
Betalat räkningarna och nu blir det sängen....Godnatt! 

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...