söndag 2 april 2017

Mattias födelsedag och helgen!

Hej hej! 
I torsdags fyllde ju min älskling 36 år! Han fick en fin dag med ganska mycket uppvaktning. Jag var ju för en gångs skull helt ledig, och själv var han hemma och haltade då han gjort illa sitt opererade knä (dock är det bättre nu!)

 Vi firade honom på eftermiddagen efter 15 då barnen kommit hem. Då kom också de första gästerna!  

Först kom Christina och Tim, och svärfar Roger. =) 


Sen kom mina föräldrar, min syster Anki och bror Johan med familj! 


 Clintan, Mats och Hanna var nästa gäster. Bus-Clint växer så det knakar, och har blivit så duktig på att prata! Haha, han tyckte det var så gott med tårta!  =D 

Det blev sen middag då gästerna kom omlott hela tiden, men en trevlig dag! 

I brist på presentpapper använde jag tapet till Ms paket, och pysslade till lite extra dekoration också. 


Mattias fick mest flytande presenter och så glad så för det! =) Barnen hade ritat varsin teckning/kort. Av oss fick han i övrigt presentkort på Fitnesshopen, och en flaska Hernö Gin Old Tom (som samma dag vann pris som världens bästa gin, haha vilken fullträff!!). Det ginet var ju med på ginprovningen när vi var på logen för 1,5 år sen, och Mattias tyckte om den mycket då så han blev jätteglad. 

I torsdags började det snöa här igen, och på fredag morgon såg det ut såhär! Snacka om ombytligt väder, nu har det tack och lov tinat bort igen det mesta, bart imorse. Lätt att klä sig rätt och lagom!? 

I fredags firade vi ju som jag skrev tidigare 17 år i förskott, och på lördag morgon ("vår" dag, tillsammans 17 år och 14 år sen vi förlovade oss) lyxade M till min frukost lite extra innan jag gick på jobbet. 
 
Sen har jag inte träffat familjen så mycket i helgen, gick ju och la mig ganska snart efter jobbet igår och gick hemifrån innan de vaknat. De hämtade mig idag på timmarna (jobbat delat) och sen kom snart mina föräldrar och hämtade barnen för bio-time! De fick gå och se "Smurfarna-den försvunna byn" med mormor och morfar, moster Anki och Msaod, och kusinerna Robin och Hannis. 
Lyx med bio två helger i rad, hehe! De fick det som påskpresent av mormor och morfar. 

Vi fick födelsedagsuppvaktning av svärmor och Voitto innan jag gick på jobbet igen. Vi fick ett presentkort på Höga Kusten-hotellet, riktigt nice! =D 

Dags att krascha i sängen, ont i fötter efter arbetshelg med långa dagar och en till men kortare arbetsdag väntar tidigt imorgon! Godnatt! 

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...