tisdag 10 maj 2016

Vårexplosion, veckomatsedel och lite annat.

Hej!
Det känns som om våren fullkomligt exploderat de senaste dagarna!! I övriga delar av landet ser jag att de pratar sommar men nja jag skulle nog inte kalla det för det här uppe än i alla fall. Men man kan nästan se med blotta ögat hur det växer i rabatter och rabarberna har verkligen kommit med racerfart.
Dagen igår spenderades så mycket jag hann med såhär!
(Är ju förresten på den sista Fjällbacka-deckaren som givits ut hittills, nu får jag ta en paus och vänta på nästa! =( Tråk! )

I vår "pöl" som vi passerar på väg till skolan har grodynglen redan börjat kläckas.

Imorse när jag gick hem såg jag att vitsipporna slagit ut, ett fint täcke. Jag vaknade dock till regn.


Gosigt sängsällskap.

Ikväll när jag gick till jobbet var det såhär fint ute igen.
 
Imorgon natt och nästa är jag ledig! Har också fått semester en natt i helgen då det är dags för vårbalen men annars blir det jobb fredag och söndag natt. Kommer missa ESC att se direkt men får väl kika på reprisen...

Skrivit denna veckas matsedel. En vecka med mycket snabblagat då jag ju jobbar mer timmar än vanligt och M kommer hem senare.
MÅN: Rester från frysen
TIS: Köttbullar, potatis och brunsås
ONS: Varmkorv och mos
FRE: Hamburgare med bröd
LÖR: Vårbal
SÖN: Ms tunnpannkakor

Idag hämtade M upp en "ny" crosstrainer. Den tredje på fyra år, haha vi nöter sönder dem! Nä men vi köper begagnat och den senaste köpte vi bara för en hundring i somras och den höll inte länge heller, en skruv i ena trampen som böjts...
Men vet ju att vi använder dem så det är ju inte onödigt köp direkt, och än har vi inte kommit upp i summan av en ny. ;)
 
Ett till vårtecken!! Förberedelse inför semesterläsning...I år har jag införskaffat Sol Angelica, en serieroman med Sagan om Isfolket!

1 kommentar:

Maria sa...

Här är det hetta hela dagarna, så vi säger att sommaren är här! =)
Åh Sagan om isfolket, en ny serie? Har ju läst hela Isfolketserien av Margit Sandemo! Ja typ alla hennes serier...haha! Denna serie skulle kanske vara något för mig!

Kram

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...