onsdag 11 maj 2016

Några återbrukstips och Chokladbollens dag!

Hellu! =) 

För nån dag sen fixade jag till en av Tirils tröjor, som ni vet gillar jag återbruk  och ogillar slit och släng-mentalitet, och denna tröja var inte mycket använd innan den fick bananfläckar... Inte världens bästa färg, jag vet ;) 
Iallafall, jag hade sen tidigare sparat trycket på en tröja hon fått efter kusinerna, men som var fläckig den med i övrigt. Jag sydde helt sonika på kanintrycket på den "nya" tröjan et voila! 

Passar på att visa ljuslyktan av en konservburk, som jag gjorde till M när han fyllde år. Jag klistrade ett hjärta i dekorplast på konservburken och sprayade sen några lager färg runt hela. 
Sedan hamrade jag hål längs med hjärtsilhuetten, gjorde hålen med en spik och hade en träbit "inuti" burken så den inte skulle bucklas, man behöver inte slå så hårt.  =) Tog till sist bort kontaktplasten och satte i ett värmeljus. Band ett garn några varv runt som dekor. 

Idag efter all sovning, uppvaknande. frukost och hämtningar så bakade jag och barnen...

 , såklart chokladbollar på Chokladbollens dag! "Nums" som Tiril säger! =) 

Jag och M har sett 80-talsrysare ikväll igen samtidigt som vi tränade. Blev "Sleepaway camp 3-Teenage wasteland" på youtube, vilken guldgruva det är för gamla 80-talsfilmer! Klicka HÄR om du själv vill se filmen. ;) 

Nu sitter jag och ser på en annan men lite nyare klassiker, "H20". Jag gick i gymnasiet när denna kom.. Ah the memories! Mys!


Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...