måndag 23 maj 2016

Senaste stugfixet med ommålad byrå, visdomsord och krukstyling. =)

Varje gång vi åker upp till stugan försöker jag slutföra nån av alla de små idéer och inredningstankar vi har. Sist vi var där målade jag om denna byrå. Hade färg kvar sen jag bytte färg på en möbel här hemma, något jag inte visat i bloggen än men skitsamma då. 
Iallafall, såhär såg byrån ut före... 
...och såhär blev den efter! Ljus mintgrönaktig nyans, Nordsjö Shiny Valence heter kulören. =) Syns inte så bra på bilderna... Och dekoren är ju gjord med kontaktplast, visste ju att zebra och denna kulör funkar sen jag gjorde brickan.  Kan flytta om lådorna efter mönstret vi vill ha, och tröttnar vi är det bara att dra bort plasten. Denna byrå står i stugans sovrum ;) . 
Och lite mindre pyssel! En bit av laminat som skräpade målade jag om med griffelfärg, målade sen "ram" med vanlig hobbyfärg och har skrivit med krita, lätt att byta visdomsord. "Lapparna" har jag ju gjort tidigare. 
 Pryder ena köksväggen!  Vi har också köpt en matta på facebook och lagt under bordet, förra mattan vi hade där ligger nu istället vid våra läsfåtöljer. Mysigare med mattor lite överallt då det kan vara ganska kalla golv på vår och höst, och vinter såklart! 

Ett till mindre pyssel! Hade med mig limpistol och glasstenar så en vit kruka fick en liten uppdatering.  Mycket snyggare i mitt tycke! ;) 

Japp, det var det för denna gång, är så kul varje gång där att ha nåt litet att greja med.

Idag har jag varit på Tirils överskolningssamtal med skola och förskola. Samma "fröken" som Kiron hade i sin förskoleklass så Tiril kände ju igen henne lite iallafall. Fattar inte att min bebis ska börja förskoleklass! =P 
Jobbat ikväll och nu har jag ledigt några dagar igen, jobbar i helgen. 
Pöss! 

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...