fredag 20 maj 2016

Stugnatt med båttur och helgplaner.

Hej på er! 
Eftersom Tiril, och jag,  mådde bättre igår men vi ändå måste vara hemma våra 48-timmar efter magsjuka (viktig självklarhet!!)  så for vi upp till stugan igår kväll. Vi hade tänkt åka dit i helgen men nu blev den så fullspäckad med diverse socialiteter så vi får skjuta på det till nästa lediga helg. Dock tog vi en natt nu, hade jättemycket saker och tvätt att åka dit med så det blev en hel del plock och fix inomhus igår kväll. Men unnade oss iallafall en liten tur med motorbåten vi får låna av svärfar tillsvidare! Tjohej vad det gick! 


Jag och barnen har lallat på i stugan idag själva medan M jobbat. Har varit jättemysigt. Jag har hunnit med lite pyssel och barnen har bara myst. Vi åkte hem ikväll efter att måst låna mina föräldrars kök för middagslagning (oklart varför det gick flera säkringar i stugan men hade inte tid att kolla riktigt ikväll) så nu är vi hemma igen. Imorgon ska först Tiril på kalas och sen Kiron, och jag ska åka iväg med tåg till Ö-vik till Marianne på egna äventyr. Ha en fin helg! 

1 kommentar:

solokatt76 sa...

Så fint och mysigt ni verkar ha det i stugan. Ibland känner jag att det skulle va mysigt med en stuga men å andra sidan bor vi ju så fint ändå på somrarna. Kram

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...