torsdag 12 juni 2014

Typisk förkylning, nytt till hemmet och lite utefix!

Här har vi otur! =( Idag har Kiron fått vara hemma, sista skoldagen och allt, för han har blivit så jättesnuvig och täppt, och lite hosta. Typiskt när de skulle få tårta på skolan, det var det han deppade mest för (fast han egentligen oftast inte äter mer än nån tugga av tårta)... Men jag lovade att vi skulle göra en egen tårta här hemma, och han ville ha "en sån där grön, och med godis". ;) 

Så vi har haft en lugn hemmadag jag och barnen. Påtat på lite här hemma, sytt litegrann. Har varit ganska varmt ute men vi har mest varit inne ändå, är ju jobbigt att vara i värme när man knappt kan andas. 
M kom hem med marsipan efter jobbet, fanns inte grön men vit och så massa godis på det. Är även godis under marsipantäcket! =P


Imorgon har han skolavslutning med picknick efter de sjungit lite, och det har vi tänkt gå på om han inte är helt däckad i feber eller så. Han får följa med hem sen igen, var meningen han skulle vara på fritids imorgon men vi får lösa det. 
Barnen går ju som jag sagt tidigare på förskola/fritids två veckor till, men de har ledigt nu lördag söndag måndag.  

Vi har fått hem lite nyköp! Var på tiden att köpa en ny kamera för den gamla knasar sig så, den köpte vi 2007 när vi väntade Kiron... 

Sen fick jag för någon vecka sen också hem den fina plåtskylt jag fick beställa i morsdagspresent! Beställde från Calimero Familjebutiken och jag är jättenöjd! Har den i sovrummet. 


Sen var det ju en hel del fint mina föräldrar hade rensat bort, jag ska sälja en del åt dem men en del får jag behålla. Älskar vackra gamla bruksföremål!!! 

Efter middagen gick vi ut och målade...

...vårt ruckel till staket!! Blir en stor uppfräschning måste jag säga, stor skillnad! Inte färdiga än men iallafall börjat! 
Nej, nu ska jag krypa i säng med min man, de har inte bestämt än om de ska åka till stugan till söndag eller om de blir hemma med mig (jag jobbar men har lördagkväll fri och söndag morgon. ;)) 
Puss och godnatt! 


Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...