söndag 22 juni 2014

Midsommarafton 2014!

Hallå! Nu är vi hemma igen, kom hem kring 15.30-tiden idag, packade upp allt och kidsen fick bada, sen har vi haft en riktig slappardag med pizza/blandsallad från Minikrogen och film.... 
Har haft en härlig helg, först midsommarfirande och sen firande av min kära mamma som fyller 60 år imorgon!!

Delar upp inläggen, börjar ju med midsommarafton ;) 
Vi firade med sill-lunch och sen traditionellt firande på Valasjö-camping. Kiron ville gärna rida ponny. 

Riktigt blåsväder och ganska kallt, men vi var kvar nästan en timme iallafall. ;) Kollade på när de dansade runt midsommarstången, ingen av våra barn ville själva dansa. 

Jag och Tiril plockade 7 sorters blommor innan vi for hem till stugan igen !

Fick lite sol emellanåt! Huvudsaken var att det var uppehåll större delen av dagen. 

Mamma och pappa kom upp på eftermiddagen och fortsatte firandet med oss. Vi grillade oxfilé och åt till det bla. potatisgratäng! 

Sen ville barnen ha en egen midsommarstång att dansa kring, så M gjorde en stång medan vi andra gick på promenad och plockade en massa blommor och blad att klä den med. Och sen dansades det...jag, mamma och Tiril lite mer traditionell ringdans, och Kiron "cooldansen" till Sean Banan, haha !
När det blev för kallt att sitta ute avslutade vi kvällen med lite räkor, ost och kex innan mamma och pappa for hemåt och barnen la sig. Jag och M såg halva "Sällskapsresan" innan tröttheten tog överhanden (såg klart den idag. ;)). En lugn och mysig midsommarafton! 
1 kommentar:

Maria sa...

Mysig midsommar trots kylan! Fortfarande avundsjuk på att ni har en stuga att vara i! Jag med skulle vilja ha en stuga! Vi har börjat tittat lite smått....får se vad framtiden har att ge... ;)
Kram

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...