tisdag 10 juni 2014

Gårdsfest på förskolan, gräsklipparmotion och barnhelg!

Nej, inget Tallinn-inlägg idag heller, hann inte med mig! 
Har varit mycket idag, först upp tidigt för jobb (barnen fick gå idag, Tiril har lite hosta på natten men inte mycket mer). Direkt efter jobbet i princip var det dags att gå till förskolan för deras årliga Gårdsfest med sång och picknick för alla föräldrar och barn! 

Hämtade upp Kiron på vägen hem. Han hade grejat till sin keps så han hade både mandibler, antenner och känselspröt. Fiffig liten kille. ;) Tiril går sin sista termin nu på småbarnsavdelningen, nästa år blir det ny och större avdelning för henne. Känns lite vemodigt  men hon har gått på småbarns längre än vad Kiron gjorde iallafall, han var med när de gjorde om till "storbarns" och "småbarns" och fick flytta när han var 3. =) Men det är som sagt klart att det känns vemodigt. 

När vi kom hem efter picknicken så åkte gräsklipparen fram! Vi har ignorerat/inte hunnit med det växande gräset fram till nu (klippt en gång på framsidan bara) men nu gick det inte mer! =P Jag klippte både framsida och baksida och sidoslänt. Och den är GRYMT jobbig att klippa! Puh alldeles blöt av svett, det var dagens träningspass! 

M grillade korv som vi sen åt i solen...

Mmmmm, chorizo och en kall cider!!! Välförtjänt! 

Sen satt vi ett tag i kvällssolen och bara njöt innan det var dags att lägga kidsen. 

Kvällen har vi avslutat med lite rysare, "Paranormal Activity-The Marked Ones" så nu är man lite spooked..! 


Här är några bilder från barnens helg i farmors stuga! 
Imorgon skulle jag varit helt ledig men det blev ett insatt personalmöte med kort varsel mitt på dagen. Tråkigt men inte så mycket att göra. 
Godnatt! 

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...