lördag 28 juni 2014

Dålig dagssömn och H&M-beställning!

Ja nu är man igång med ännu en jobbnatt, 4 pass kvar med denna natt...
Sovit riktigt dåligt idag, somnade lite senare än vanligt och vaknade efter 1,5 timme av att sovrummet var som en bastu!!! Solen ligger ju på på den sidan av huset, och jag måste ha dörren stängd då M och barnen är hemma så jag inte störs... =(( Men de gav sig så snart de kunde iväg till Smitingen där de sen åt lite lunch och hade det mysigt, inget bad, alldeles för kallt. ;) Själv la jag mig istället i Tirils rum på andra sidan av huset, där det var svalare, och fick mig några timmars sömn iallafall.
 
Klev upp strax efter 16, soligt men blåsigt ute men med lä så var det riktigt skönt. Dock har jag gått och blivit förkyld, IGEN. Blir väl så med immunförsvaret direkt när man sover sämre/för lite. =(
M lagade hemgjord pytt till middag, mumsigt.
 
Sen gick vi snart över till familjen Wusch ett tag, satt och surrade nån timme innan jag skulle gå på jobbet. Barnen fick bada en stund. Helt galet vilket fisigt sommarväder vi har, kallt i luften och ingen riktig värme!
 
Har också lyckats få iväg en H&M-beställning, kikade in på deras rea, som vanligt tar mycket man vill ha slut under tiden man shoppar!
Till Tiril:
80 kr
 

60 kr
Till Kiron:
50 kr
 
Till M:
80 kr

 
Till mig:
70 kr

70 kr
 
70 kr
 

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...