tisdag 3 juni 2014

Seg förkylning, soliga dagar och veckomatsedel v.23

Hej!
Här händer det inte så mycket att berätta känns det som.. Jag är så trött och seg hela tiden, la mig tidigt igår men fick inte så mycket mer sömn för det! Förkylningen har satt sig i halsen, men så länge jag inte har feber eller tappat rösten kämpar jag på.  Så mycket denna vecka, har inte tid att vara sjuk!
Igår blev det frukost ute redan vid 6.30-tiden! Underbart, då är det sommar! 

Jag och barnen var ner på stan en sväng och fikade med Lena igår, annars har det som sagt inte hänt så mycket. Vi har haft tre dagar med finväder och det är ju nice! 
Jag och Tiril har varit iväg idag och sett på Kirons tema-avslutning på skolan, de är uppdelade i olika "hus" och nu var det Vindens hus som hade. Var så roligt att se, både en massa dans och sånger, och nog kom det en tår i ögonvrån alltid när de spelade och gungade till "We are the world"! =) 
Får se om jag kan lägga ut någon bild sen, är andra barn med på alla bilder så då måste jag redigera först.  Alla var så duktiga och fina! 
Nu ska jag strax iväg och kämpa med ett kvällspass på jobbet, hur jag nu ska orka det. Blä helt slut hela tiden, inte ens pallat att sitta ute i solen idag... =( 

Här kommer veckans matsedel, helgen är oplanerad för då planerar vi annat. ;) 

1 kommentar:

Cattis sa...

Ja visst var det en fin temaavslutning? Lika roligt att titta varje år kan jag lova! Och jag gråter alltid! ;-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...